BRF NORRVIKENS KUST 1

Strax nordväst om Båstad med havet och Norrvikens Trädgårdar som närmsta granne byggs detta unika projekt där inget är lämnat åt slumpen. Vårt uppdrag i Brf 1 är slutfört med bravur och försäljning fortsätter med utvecklarna.

Husen är ritade av Gert Wingårdh – Sverige främste arkitekt. Linjerna är raka och rena och planlösningarna skapar rymd och ljus. Med fasader av cederträ smälter husen in i landskapet och de väl tilltagna fönsterpartierna gör att naturen alltid finns närvarande. Hemmen är mellan 70 och 176 kvadratmeter och samtliga bostäder har uteplats, balkong eller terrass i två väderstreck.

Byggnaderna är omgivna av ett naturskönt trädgårdlandskap med fruktträd och två boulbanor. Mitt i området ligger poolen som är beklädd med glasmosaik, stor trädäck och poolhus med glasat naturrum. Som boende har du nyttjanderätt till Norrvikens Kust Tennis & Padel Club. På armlängdsavstånd har Bjärehalvöns längsta badbrygga byggts som sträcker sig som en silutett ut i havet. läs mer på norrvikenskust.se.

Under de senaste åren har Båstad ökat markant i popularitet vilket inte minst märkts på fastighetsmarknaden. Stigande priser, fullbokade uthyrningsenheter samt en ökad takt på nyproduktion, som inte skådats innan, är bevis på detta.

Med sitt läge intill havet, eget poolområde, tennis & padelclub oc brygga så förstår man att detta är ett boende i världsklass där man njuter av livet. 

Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling är Båstad & Bjärehalvöns ledande fastighetsmäklare och den i särklass största aktören på nyproduktionsmarknaden i området. Vi är oerhört stolta över att ha varit med och utvecklat och sålt detta unika och exklusiva projekt längst med vår vackra kust. Fortsatt försäljning kommer ske via projektören.

Vi på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling är stolta över att ha medverkat i utvecklingen av det nya Båstad utmed kusten