På centralt läge i Förslöv planeras Lyckliga Gatan med tio fristående byahus á 85 kvm med 4 rok. Nyckelfärdiga hus med finplanerad tomt där man genom innovativt tänk lyckats skapa fantastiska hus med bra materialval till bra priser. Lyckliga Gatan, här njuter man lite extra av livet!

På centralt och bra läge utvecklas nu Förslövs mest intressanta bostadsprojekt som grundat sig i att utveckla och erbjuda ett gediget hus med vackra proportioner med fokus på ett luftigt och härligt hem att trivas i.

Med detta som bakgrund har man skapat Byahusen på Lyckliga Gatan som erbjuder allt som man kan förvänta sig från ett nytt och modernt hus. Förutom en härlig rymd med över 5 meter i takhöjd i allrummet erbjuder dessa hus två sovrum, badrum och ett loft som kan disponeras som det är eller anpassas för behovet av ytterligare sovrum och badrum.

Området har skapats för att ge bästa möjliga solläge på respektive tomt och husen levereras nyckelfärdigt med finplanerad tomt där både gräsmatta, uteplats och brevlåda ingår.

 

Pris från 2.295.000 kr.    

 

Vänligen kontakta oss för mer information om tidsplan och priser.

Fantastiska hus med vackra proportioner som erbjuder öppna sociala ytor i hjärtat av Förslöv. Lyckliga Gatan, här njuter man lite extra av livet!