På sagolikt fint läge med utsikt över bukt och hav finner ni Mjöbäcksvillans projekt - Hasselbacken. Området med 29 tomter har de senaste åren bebyggts med 26 villor varav tre är under uppförande med inflyttning till sommaren 2020. Med endast 4 st tomter kvar är det nu sista möjligheten att ett eget anpassat hus i området. Kontakta oss idag för mer information om huset och vilka möjligheter som finns.  

FÖRSÄLJNING PÅGÅR OCH DET FINNS ENDAST 4 ST TOMTER KVAR! KONTAKTA OSS IDAG FÖR ATT BYGGA ERT EGNA HUS!

På superbt läge finner ni Hasselbacken - Centralt placerat intill Ängelholmsvägen i Båstad. Här håller man just nu på att uppföra nya villor i trivsam och central miljö med vyer över både bukt och hav.

Målsättningen har varit att skapa funktionella, yteffektiva och därmed ekonomiska bostäder med en tilltalande modern design. Kök/matplats är för de flesta medelpunkten och har fått en central placering med ett öppet samspel med vardagsrummet och direktkontakt med uteplats. Husen har en tydlig entrésida som känns välkom- nande för både boende och besökare respektive en privat sida med uteplats i soligt läge.

 

Husmodellerna har utformats med omsorg om funktion, kvalitet och design. 

Prisvärda fastigheter med hög kvalitet på underbart läge centralt i Båstad