Här är det moderna huset framtaget för att tillgodose en hållbar livsstil där man med väl valda material har skapat dessa stilfulla villor med genomgående hög kvalitet och förnybara resurser. Dessa fantastiska tvåplans hus är framtagna för att både tillgodose en av vår tids största utmaningar, vår miljö, samtidigt som både kvalitet och utformning tilltalar den mest kräsne husköparen.

 

Husen som är ritade av Karin Petterssons Arkitektbyrå i Ängelholm kommer att uppföras på Ärrarps Ängar i Ängelholm. Detta hus utmärker sig framförallt genom att man valt bort den traditionella betongplattan mot att bygga huset på en glasfiberplatta som är återvinningsbar. Samtidigt isolerar men huset med trä och ger det förnyelsebar energi från husets solceller på taket som smälter in på ett snyggt sätt. Utöver detta inreder man huset med miljömärkt inredning i den utsträckning som går. Säljstart vinter/vår 2020 - Sätt upp dig på intresselistan redan idag!

 

Med stort hållbarhetstänk har Karin Petterssons Arkitekter tagit fram ett helt nytt koncept för hur man bygger hus som är välplanerade, stilfulla och samtidigt värnar om vår viktiga miljö. Med fokus på kvalité och hållbarhet kommer dessa vackra hus att uppföras på Ärrarps ängar med säljstart vinter/vår 2020.

Husen är byggda i sunda material och har valts med stor hänsyn till människan och miljön, utan att tumma på kvalitén. Genuina material som massivträ, glas, tegel och natursten har en lång livslängd och blir bara vackrare med åren. Golven och utvalda platsbyggda snickerier består av ljust ädelträ av hög kvalité för att skapa en vacker boendemiljö.

Väl genomtänkta system för värme och ventilation ger ett hus med minimala energikostnader. Tillsammans med solceller på taket producerar huset mer energi än det förbrukar på årsbasis.

 

 

Husen är byggda i sunda material och har valts med stor hänsyn till människan och miljön, utan att tumma på kvalitén