Mitt i Torekov med cykelavstånd till det obligatoriska morgondoppet finner ni denna rosendoftande släktgård som håller på att genomgå en förvandling till något alldeles unikt. Här produceras just nu BR radhus i en fantastisk miljö där vasstak, gamla kakelugnar, äldre byggnadscharm samt trädgårdsmiljöer från förr blandas med privat pool och tillgång till Torekovs första padelbanor. Ett lifestyle koncept i Torekov för de med öga och smak för kultur och kvalitet där man njuter av vackra 1700-tals miljöer men inte har någon skötsel att tänka på. Bakom projektet står Heidenstamska Byggnationer, som även ansvarar för hela ombyggnationen där bevarandet av byggnadernas unika karaktär och miljön runt om står i fokus.

Visningslägenhet finns på plats och vi tar emot bokningar från och med nu för en exklusiv förhandstitt på vad som kommer bli Torekovs absolut bästa boende utan skötsel

Bostäderna

9 st unika enheter i bostadsrättsform där storlekarna ligger mellan 25 kvm - 160 kvm. Samtliga med privata uteplatser.

Kontakt

Kontakta oss redan idag på info [at] nkfast.se så berättar vi mer och bokar in en visning på plats.

Officiell säljstart hösten 2016.

 

Hela projektet genomsyras av byggnadsvård och bibehållandet av fastighetens vackra miljöer samtidigt som man inte tummar på kvaliteten. Samtliga lägenheter eller hus har exklusiva målade ekkök, Miele produkter samt vattenburen värme via ny värmepanna. Vidare har man satsat mycket på detaljerna och bevarat mycket av den gamla charmen. Höga lister, vackra pardörrar, vitoljade ljusa golv, kakelugnar och snickeriarbeten av hög klass är bara en del av det hela. Därtill kommer samspelet med den yttre miljön som just nu håller på att ta form med vacker innergård, fina uppfarter samt tillgång till exklusivt poolområde och paddelbanor.

För oss är det jätteviktigt att Varegårdens fantastiska historia bevaras. Bostadshusen har flyttats hit var för sig, men har båda två anor från 1700-talet vilket i allra högsta grad påverkar hur vi tänker kring bygget "Peder von Heidenstam"