Efter över 100 år utvecklas nu Hotell Båstad till exklusiva lägenheter på centralt läge mitt i Båstad. Under 1900-talet har byggnaden tagit emot celebriteter från när och fjärran och inte minst vår tenniskung Gustav V hade sin egna svit på hotellet.

Efter många turer och ovisshet omvandlas nu äntligen anrika Hotell Båstad till 13 st exklusiva lägenheter med utsikt över Laholmsbukten och promenadavstånd till allt vad Båstad har att erbjuda. Lägenheterna och huset kommer genomgå en totalomvandling där man till stora delar bevarar och förvaltar det fina arv som byggnaden för med sig där varje lägenhet har en unik karaktär och historia som sträcker sig över 100 år bakåt i tiden. Lägenheterna kommer variera mellan 100 - 162 kvm med tillhörande uteplat/terrass/balkong samt parkering. Allt för att skapa ett så bekvämt boende som möjligt mitt i Båstad.

Hotell Båstad - vackert boende i centrala Båstad med Nobel anda

Är ni intresserade av att veta mer, anmäla ert intresse redan idag! Maila till info@nkfast.se och ange Hotell Båstad i meddelandefältet så tar vi kontakt med er inom kort.

 

Byggnaden håller på att restaureras och omvandlas av LJ Bygg från Ljungby som har lång erfarenhet av liknande projekt och bildande ut av bostadsrätter. Fokus kommer ligga på kvalitet, genomtänkta lösningar och exklusivitet för att på bästa sätt anpassa fastigheten efter dagens krav på standard och boende. Vackra trapphus bevaras, stukaturer, golvnischer och bröstpaneler hålls intakta samtidigt som hissar sätts in och moderna men klassiska material kommer till.

Brf Hotell Båstad kommer spegla den nobla anda den kommer ifrån samtidigt som man tar fasta på moderna bekvämligheter och säkerhet. Bland annat kommer man ha ett avancerat larmsystem för att säkra upp de boendes trygghet.

 

Välkommen till ett bekvämt liv i centrala Båstad med i exklusiv anda samt med charm, karaktär & trygghet - välkommen till Hotell Båstad!

Hotell Båstad är en av Båstads i särklass vackraste byggnader. Genom historien har promenenta gäster vistats på hotellet och Nadjafi & Kristensen är stolta över att få vara med och lotsa den anrika byggnaden vidare in i framtiden.