En kort promenad från Båstads centrum ligger Hasselbacken, 53 meter över havet och med en magnifik utsikt i alla riktningar. Laholmsbukten och Kattegatt åt det ena hållet och den fantastiskt vackra Sinarpsdalen söderut. I denna underbara miljö skapas nu ett område med 15 moderna radhus för människor som vill må riktigt bra.

Vi vill andas framtidstro, utveckling, kraft och djärvhet - identitetsskapande. Därför har vi valt att låta våra hus ha en nutida utformning men hämtar material- och kulörinspiration från den äldre trähusbebyggelsen i Båstad.
Vi vill att människor ska känna sig glada och harmoniska i våra hus både på utsidan som insidan i såväl bokstavlig som mänsklig mening. Och vi vill bjuda på en upplevelse, inte enbart en funktion.

 

Brf Hasselbacken är säljstartat med planerad byggnation under 2020 och inflyttning 2021, kontakta oss för mer information!

 

Bjärehalvön och Båstad utvecklas hela tiden vilket skapar nya förutsättningar på bostadsmarknaden. Med fler bostäder i Båstad, kan vi bidra till att fler väljer bosätta sig på vår vackra halvö. I takt med att utvecklingen går framåt skapas det också nya behov. 

Brf Hasselbacken är ett unikt projekt med 15 moderna och riktigt snygga radhus på ett härligt läge mitt naturen med härliga vyer intill härliga hästhagar, samtidigt som närheten till centrum och service är påtaglig.

Brf Hasselbacken kommer att spegla dagens moderna behov där köparen kan förvänta sig ett flexibelt och tillgängligt boende oavsett situation och ändamål. Lägg där till en känsla av arkitektur, design och ett välplanerat område med poolområde, lekplatser och pulkabacke som ligger på behagligt avstånd från både förskola och skola. Då förstår man snabbt att Brf Hasselbacken är något nytt, något spännande och inte minst något som träffar helt rätt på Båstads bostadsmarknad.

Ett hem med vyer och natur att längta till!

Välkommen till ett hem med vyer och natur att längta till!