Mitt i Båstad på mellan torget och Hotell Skansen ligger Villa Falken, en bostadsrättsförening med sju unika lägenheter som borgar för en privat och exklusiv miljö i hjärtat av byn. Med det centrala läget som denna fastighet ligger på så är man nära till allt oavsett vilken årstid man är här.
I Brf Falken kan du förvänta dig genuina och moderna kvalitetslägenheter i hjärtat av Båstad där inget lämnats till slumpen. Bostäderna har varierade utformningar där alla är anpassade efter dagens moderna behov på ett läge som talar för sig själv. Med flera privata uteplatser och balkonger med vyer över takåsar och havet är detta boende komplett för dig som söker ett bekvämt boende mitt i Båstad!

Villa Falken har utvecklats med lokalt engagemang där Backahill står som projektägare och MMB utfört ombyggnationen som färdigställs sommaren 2020.

Välkommen till ett av Båstads absolut bäst placerade bostadsrättsförening med unika och bekväma lägenheter för såväl semester som permanentboende.

I Brf Falken kan du förvänta dig sju genuina och moderna kvalitetslägenheter i hjärtat av Båstad där inget lämnas till slumpen. Bostäderna har varierade utformningar där alla är anpassade efter dagens moderna behov på ett läge som talar för sig själv.

Med flera privata uteplatser och balkonger med vyer över takåsar och havet blir detta boende komplett för dig som söker ett bekvämt boende mitt i Båstad!

Med lokala bostadsutvecklare på ett av Båstads bästa lägen kommer detta bli ett unikt projekt med allt man önskar direkt utanför dörren