Bonum seniorbostäder i Båstad - en framgång.
Efter succén med Apelgården bygger just nu Bonum seniorboende ytterligare 32 fina bostadsrätter med hög standard. Lägenheterna i andra etappen är fördelade på två hus med utsikt över Hallandsåsens sluttning och Laholmsbukten.

Välkommen till friheten!

När du kan börja styra lite mer över din egen tid kan du också skapa rum för ett nytt sätt att leva. Med lite färre måsten och mer av just det du tycker om att göra. Lite färre gräsmattor att klippa och lite fler timmar på golfbanan, kanske? En lång promenad med vännerna längs med havet? Eller en riktigt bra bok en solig vårdag på balkongen.

Brf Aromabacken ligger perfekt till för allt detta bara en kort promenad från centrum. Ändå är det lugnt här bland fruktträd, fågelsång och promenadvägar. De två husen, som ligger skyddade av Hallandsåsen, har Bjärehalvöns sköna natur precis utanför dörren. Till föreningen hör en grön gård med kryddodling, uteplatser och bänkar omgivna av bokhäckar och bersåer. Det här är en fin plats för en trevlig pratstund med grannar och vänner. Du får trädgård utan trädgårdsarbete. Bonumvärden öppnar upp för ny gemenskap genom de roliga aktiviteterna som hen arrangerar i gemensamhetslokalen. Visst är känslan av att vara den första som flyttar in fantastisk, fjärilar i magen och en förväntan om framtiden!

Lika vackert ute som inne

Bonum brf Aromabacken har sammanlagt 32 lägenheter om 2-4 rum och kök. Lägenheterna är genomtänkta in i minsta detalj med gedigna material, generösa fönster och högt till tak. Öppna rumslösningar och sköna trägolv utan trösklar är förstås praktiskt, men minst lika viktigt är att det är tilltalande för ögat. Du får ett bekvämt och härligt hem där du, din familj och dina vänner kommer att trivas. Inte bara när du flyttar in, utan också i framtiden. Vi vet att ljus och rymd är viktiga kvaliteter som får människor att må bra. Köken, som är funktionella och inbjudande, ligger nära andra sociala ytor som matplats och vardagsrum, så att det är roligt att laga mat tillsammans och enkelt att umgås. På de rymliga balkongerna och uteplatserna finns det plats för uteliv, fika och härliga stunder. Självklart finns det gott om förvaringsutrymmen. Med skjutdörrar eller klädkammare organiserar du vardagens alla saker på ett smidigt sätt.

Badrummen är helkaklade, väl upplysta och rymliga med torktumlare och tvättmaskin som standard. Alla material, från kakel och klinker till fönsterbänkar och parkettgolv är valda med omsorg, så att de är lätta att sköta och håller sig fina länge.

Är du med i en tidig fas av byggprocessen har du möjlighet att välja inredningsdetaljer ur Bonums fina inredningsprogram där dessutom många inredningsval är kostnadsfria. Istället kan du direkt koncentrera dig på den roliga delen, att inreda och skapa ditt personliga hem.

Ett nytt hem vid havet - Bonum Brf Aromabacken

I idylliska Båstad på en höjd längs med Trollbäcken, med strålande utsikt över grönskan bygger Bonum 32 fina bostadsrätter för seniorer. De två husen som är 4 våningar höga har fasader i ljust tegel med kontrasterande detaljer.

Lägenheterna är ljusa och rymliga med hög standard och gott om plats för ett skönt liv. Och alla har minst en generös balkong eller uteplats som ger dig ett extra rum från tidig vår till sen höst.

Bonum bygger alltid i närheten av service och så är det även i Båstad. Bara 500 meter till köpcentrum med matbutik, apotek och bibliotek. Det är även nära stadens centrum där du kan koppla av med en kopp kaffe på stadens caféer eller besöka någon trevlig restaurang.

Endast 1 lägenhet kvar – Kontakta oss redan idag!