På alldeles lagom avstånd till Parkis, hamnen och krabbfiske hittar ni detta unika lifestylekoncept med allt från exklusivt poolområde, padelbana, murad utegrill och en alldeles enastående känsla för kvalitet – såväl vad gäller materialval som livsstil. Unikt med just Varegården och Brf Äppellunden är det bekymmerslösa lock n’ leave-ägandet av ditt boende, allt från poolskötsel till klippning av rosenbuskar samt varsamt omhändertagande av den ljuvliga äppelträdgården ingår. Här är det bara att leva och njuta, utan några som helt krav på underhåll eller skötsel.

Brf Äppellunden består enbart av nyproducerade lägenheter som byggs med hög kvalitet och i riktigt charmig stil. Hela projektet genomsyras av byggnadsvård och man lägger stor vikt på samspelet med utemiljön som just nu håller på att ta form med murade innergårdar, slingrande uppfarter samt en nyplanterade sommaräng.

Bostäderna har man noggrrant planerat och håller högsta kvalitet rakt igenom med höga lister, vackra pardörrar, vitoljade ljusa golv och snickeriarbeten. Samtliga lägenheter eller hus har exklusiva målade ekkök med Miele produkter, detta är bara en del av det hela.

Visionen med området kring Varegården har varit att skapa någonting alldeles speciellt med absolut högsta kvalitet rakt igenom. Inte minst vad gäller bostäderna i sig utan även omgivningen och de naturliga rummen som ger en avkopplande atmosfär och känsla. När man nu färdigställt både etapp 1 och 2 ser man hur detta projekt arbetats fram, förädlat och utvecklat den befintliga miljön utan att tumma på känslan för det gemytliga.

 

Projektet är slutsålt, för mer information eller intresseanmälan för framtiden maila till info@nkfast.se & ange Brf Kungsberget i meddelandet så tar vi kontakt med er inom kort.

 

 

 

Med öga för detaljer och stil har projektets ägare skapat något bestående för Torekov - En oas med bullerby känsla samtidigt som moderna element och vardaglig lyx fått komma fram. En plats med lugn & harmoni som alla bör uppleva