Klinkehögsvägen 7B

BÅSTAD, Båstad area

På centralt och trevligt läge i Båstad har vi nu nöjet att erbjuda en välplanerad handikappanpassad tvåa på markplan.

Pris:  1 595 000 kr

utgångspris

Anna Olsson

Reg.Fastighetsmäklare

Ref.Nr:  AO04237 Rum och kök:  2 rum Boarea:  57 m² Månadsavgift:  3569 kr

Rumsbeskrivning: 

Välkommen till Klinkehögsvägen! Boende mitt i Båstad nära hav, strand, hamn, restauranger och service. Kommunikationerna är goda med busstorget nära som snabbt och enkelt tar dig till Båstads tågstation och vidare norr eller söderut.
En av få lägenheter på markplan i den nybildade föreningen Brf Argus 4, och till lägenheten tillhör ett förråd som ligger precis intill entrén. Väl inne i lägenheten kommer man in i en rymlig hall med klinkergolv och skjutdörrsgarderob. Till höger ligger sovrummet med garderobsvägg och till vänster om hallen finns badrum med tvättmaskin. Vardagsrummet är kombinerat med köket och här finns plats till både soffa och matbord. Flera fönster som släpper in ljus och altandörr till den privata och skyddade stensatta uteplatsen. I kök, vardagsrum och sovrum ligger det parkettgolv och väggarna är målade.

Lägenheten är handikappanpassad vilket innebär att det inte finns några trösklar, höjden på bänkskivan i köket är 80cm, väggskåpen är höj- och sänkbara, ytterdörren öppnas med hjälp av fjärrkontroll. Föreningen har gemensam parkering som får användas av medlemmarna.

Ytterst trevlig marklägenhet på riktigt centralt och strategiskt läge för dig som önskar bo med närhet till hela Båstads nöjesutbud, service och kommunikationer. Varmt välkomna att kontakta Anna för att boka din privata visningstid på Klinkehögsvägen 7B!

Badrum

Badrum med klinker och delvis kaklade väggar. Utrustat med dusch med glasdörrar, handfat, spegelskåp, toalett samt ny tvättmaskin och torktumlare.

Kök

Kök i vinkel med vita skåpsluckor och bänkskiva i laminat.
Utrustat med kyl/frys, ugn i och spishäll på 80cm höjd, fläkt. Under spishäll och vask finns inga underskåp. Väggskåpen är höj- och sänkbara och styrs med knappar på som sitter på väggen.

Visningar

Vi på Nadjafi & Kristensen är måna om allas hälsa och trygghet.
Vi följer de samhällsrekommendationer och policys som finns kring Coronaviruset.
Tillsammans måste vi tänka på att inte ta i hand när vi hälsar, hålla avstånd, använda armvecket vid hosta eller nysning. Vid förkylning stannar vi hemma. Vi erbjuder enskilda visningar och sprider ut visningarna alternativt digitala visningar. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka din visning. Var rädd om dig.

Tillträde:  Snabbt tillträde möjligt
Byggnadstyp:  Flerfamiljshus
Byggnadsår:  2006
Uppvärmning:  Centralvärme
Energideklaration:  Beställd
Fastighetsbet.:  Båstad Argus 4
Fönster:  3-glas
Driftkostnad:  3 478 kr/år
El:  3 478 kr/år
Beräknat antal pers:  1
Kommentar:  I avgiften ingår värme, VA, sophantering, basutbud kabel TV, gemensam parkering. Bostadsrättshavaren står själv för hushållsel, försäkring och ev abonnemang för internet via fiber.
Övriga byggnader:  Förråd finns intill entrén. Gemensamt soprum och parkering på gården.
Kommunikation:  Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.
Allmänt:  Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.
Övrigt:  Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!
Förening
Parkering:  Gemensam parkering, 18 platser.