Klinkehögsvägen 1A

BÅSTAD, Båstad area

Vi har nu nöjet att presentera ännu en fin lägenhet i nybildade föreningen Brf Argus 4 i Båstad.

Pris:  1 195 000 kr

utgångspris

Anna Olsson

Reg.Fastighetsmäklare

Ref.Nr:  AO04230 Rum och kök:  1 rum Boarea:  45 m² Månadsavgift:  2955 kr

Rumsbeskrivning: 

Mitt i byn med nära till allt erbjuds nu denna välskötta och smarta lägenhet. Vid Köpmansgatan och Lyckantorget är denna lägenhet placerad och här finns både service och restauranger. Strandpromenaden ligger ett stenkast bort som vackert sträcker sig längs med kustremsan och vid Båstad hamn finns både sandstrand, brygga och nöjen.

På andra våningen, hiss finns, ligger denna rymliga etta med mycket smart planerade ytor. I hallen finns gott om utrymme för klädavhängning med garderob och hatthylla. På golvet ligger klinker och till vänster ligger badrummet som även det är väl tilltaget och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Köket är kombinerat i öppen planlösning med vardagsrum/matplats och i vinkel finns sovalkov som avskiljer sovdelen på ett bra sätt från vardagsrummet. Här finns även två garderober. Här ligger det parkettgolv och väggarna är vitmålade, fönsterna och den franska balkongen släpper in bra med ljus från söder.

Lägenheten är fräsch och mycket välplanerad som passar de som vill bo centralt med promenadavstånd till mycket.

Varmt välkomna att kontakta Anna för att boka din privata visningstid.

Kök

Vita skåpsluckor och laminatbänkskiva. Köket ligger i vinkel och är utrustat med kyl/frys, spishäll med ugn och fläkt.

Badrum

Klinker och delvis kaklat badrum med duschhörna, toalett, handfat, spegel, tvättmaskin och torktumlare.

Visning

Vi på Nadjafi & Kristensen är måna om allas hälsa och trygghet.
Vi följer de samhällsrekommendationer och policys som finns kring Coronaviruset.
Tillsammans måste vi tänka på att inte ta i hand när vi hälsar, hålla avstånd, använda armvecket vid hosta eller nysning. Vid förkylning stannar vi hemma. Vi erbjuder enskilda visningar och sprider ut visningarna alternativt digitala visningar. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka din visning. Var rädd om dig.

Tillträde:  Snabbt tillträde möjligt
Byggnadstyp:  Flerfamiljshus
Byggnadsår:  2006
Uppvärmning:  Centralvärme
Energideklaration:  Beställd
Fastighetsbet.:  Båstad Argus 4
Fönster:  3-glas
Driftkostnad:  2 901 kr/år
El:  2 901 kr/år
Beräknat antal pers:  1
Kommentar:  I avgiften ingår värme, VA, sophantering, basutbud kabel TV, gemensam parkering. Bostadsrättshavaren står själv för hushållsel, försäkring och ev abonnemang för internet via fiber.
Övriga byggnader:  Förråd finns på källarplan. Gemensamt soprum och parkering på gården.
Kommunikation:  Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.
Allmänt:  Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.
Övrigt:  Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!
Förening
Parkering:  Gemensam parkering, 18 platser.