Neptunusvägen 7

Skummeslövsstrand, Laholm area

Modern stilren villa i ett plan på hörntomt som gränsar till grönområde med bäck och damm. Denna villa karaktäriseras genomgående av högt i tak, stora ljusinsläpp och modern öppen känsla.

Pris:  4 995 000 kr

utgångspris
Visningar: 

Lördag 23 januari kl. 12:30 - 13:30

Array

Frances Strand

Reg.Fastighetsmäklare

Daniel Nadjafi

Koordinator

Ref.Nr:  FS04111 Rum:  5 rum Sovrum:  3 - 4 sovrum Boarea:  157 m² Tomtarea:  969 m²

Rumsbeskrivning: 

Välkomna till denna moderna, stilrena villa med högt i tak och stora ljusinsläpp. Här bor ni i ett välplanerat hus med låga driftskostnader och låg miljöpåverkan.

Genom huvudentrén stiger man in i en hall som leder vidare mot kök och vardagsrum. Direkt till höger från entrén nås allrummet som ligger i en sparat del av huset tillsammans med två sovrum. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning, här finns generösa och inbjudande sällskapsytor med gott om plats för att umgås. Genomgående vitbetsat oljat trägolv i alla sociala utrymmen. Vardagsrummets stora fönster ger härliga ljusinsläpp och förbinder samtidigt inne- och utemiljö tillsammans med den överbyggda uteplatsen. Från köket finns utgång till ytterligare en uteplats med gjuten platta och vindskydd. Mellan vardagsrummet och allrummet finns en passage med utrymme för exempelvis kontorsdel. Master bedroom nås från vardagsrummet genom en stor stilren skjutdörr. Här har man separat dusch och wc med ingång direkt från sovrummet samt flera garderober. Både duschrummet och toaletten har klinkergolv och mosaikklädda väggar.
Från carporten kommer man direkt in till groventrén/tvättstugan som sedan leder vidare till köket.

Möjlighet finns att köpa huset möblerat.

Kök

Stilrent vitt kök från Ballerina med släta luckor med grepplister i rostfritt stål. Integrerade vitvaror från Siemens. Stor köksö med rostfri bänkskiva och förvaringsskåp. Köket är utrustat med kyl, frys, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, fläkt och induktionshäll.

Badrum

Helkaklat badrum utrustat med dusch, handfat i kommod, badrumsskåp, badrumsskåp med spegel samt toalett.

Groventré/tvättstuga

Groventré/tvättstuga med ingång från carporten. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, FTX-aggregat, klinkergolv, förvaringsskåp och tvättho.

Duschrum och wc

Separat helkaklat duschrum och sparat rum med toalett och handfat båda med med ingång direkt från master bedroom.

Tillträde:  enligt ök.
Byggnadstyp:  1-plansvilla
Byggnadsår:  2010
Uppvärmning:  Rec Indovent FTX-aggregat
Energideklaration:  Utförd
Fastighetsbet.:  Skummeslöv 24:95
Övrigt:  Fiber finns. Larm från Verisure.
Grundläggning:  Betongplatta
Fasad:  Trä
Fönster:  3-glas
Tak:  Alu-zink och papp
Driftkostnad:  26 458 kr/år
El:  18 290 kr/år
VA:  5 000 kr/år
Renhållning:  2 268 kr/år
Väg/samf.:  900 kr/år
Beräknat antal pers:  6
Kommentar:  I kostnaden för el ingår både hushållsel och uppvärmningskostnader.
Taxeringskod:  220
Taxeringsvärde:  3 011 000 kr
Summa pantbrev:  3 000 000 kr
Tomt:  Trädgårdstomt
Vatten/avlopp:  Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Servitut:  Gemensamhetsanläggning: Laholm Skummeslöv GA:8 ändamål: Grönområden
Kommunikation:  Den nya tågstationen i Båstad ligger på behagligt avstånd och erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an.
Allmänt:  Skummeslövsstrand är en mycket omtyckt badort i Laholms kommun som lockar såväl de som vill ha ett permanent boende samt sommargäster. När man blickar ut över den milsvida sandstraden förstår man varför!

I Skummeslövsstrand finns en badanläggning, en tennisstadion med nio grusbanor (en av Sveriges största utomhusanläggningar för tennis), en 12-håls golfbana samt flera trevlig campingplatser.