Klinkehögsvägen 1C

BÅSTAD, Båstad area

Välkommen till denna tvårummare med på centralt läge med kort promenadavstånd till allt Båstad har att erbjuda.

Pris:  2 695 000 kr

eller högstbjudande

Karin Zakrisson

Reg.Fastighetsmäklare

Ref.Nr:  DK04040 Rum och kök:  2 rum Boarea:  68 m² Månadsavgift:  3923 kr

Rumsbeskrivning: 

Mycket centralt placerad och nyrenoverad lägenhet med välplanerade ytor och balkong. Genomgående och bra planerad med mycket ljusinsläpp och trevliga sociala ytor mellan kök, matplats och vardagsrum. Lägenheten finns på andra våningen med ingång från innergården, hiss finns. Du kommer in i hallen med klinkergolv som är centralt placerad i lägenheten, till vänster ligger det mycket rymliga badrummet med tvättpelare. Vidare finns sovrummet som har inbyggda garderober, mörkblå tapetserad vägg och ekparkett. Här finns utgång till balkongen som vetter mot den lugna innergården. Till höger sett från hallen nås köket som har stora arbetsytor, mycket förvaring och bänkskivan går ut i en vinkel mot matplatsen. Luftig och social lösning som sedan löper vidare till vardagsrummet med plats för soffgrupp. Ekparkett på golvet och nyare ljusa beigea tapetserade väggar. Även klädkammare/förråd finns i hallen.

Möjlighet att bo på centralt läge i smidig bostadsrätt med närhet till strandpromenaden, havet, hamnen och all service. Kontakta oss för att boka in din visningstid. Varmt välkomna till Klinkehögsvägen!

Vardagsrum

Härligt vardagsrum med vackert parkettgolv och plats för soffgrupp. Fint ljusinsläpp från stora fönster och fransk balkong.

Kök

Öppet och trevligt kök med ljusgråa släta köksluckor, bänkskiva, kakel över köksbänken, helt nya exklusiva köksmaskiner i rostfritt från Miele såsom induktionsspis, varmlufts ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys.

Badrum

Mycket rymligt badrum med grått klinkersgolv, delvis kaklade väggar, utrustat med duschhörna, toalett, spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare (Siemens).

Visning

Vi på Nadjafi & Kristensen är måna om allas hälsa och trygghet. Vi följer de samhällsrekommendationer och policys som finns kring Coronaviruset. Tillsammans måste vi tänka på att inte ta i hand när vi hälsar, hålla avstånd, använda armvecket vid hosta eller nysning. Vid förkylning stannar vi hemma. Vi erbjuder enskilda visningar och sprider ut visningarna alternativt digitala visningar. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka din visning. Var rädd om dig.

Vänliga hälsningar Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Byggnadstyp:  Flerfamiljshus
Byggnadsår:  2006
Uppvärmning:  Centralvärme
Energideklaration:  Finns för närvarande inte
Fönster:  3-glas
Allmänt:  Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.
Förening
Parkering:  Gemensam parkering, 18 platser.