Agatvägen 17

Östra Karup, Båstad area

Nyproducerade enplanshus på bra läge i Östra Karup. Första etappen är slutsåld och det finns nu endast tre hus kvar.

Pris:  3 395 000 kr

Djavad Kristensen

Reg.Fastighetsmäklare

Daniel Nadjafi

Koordinator

Ref.Nr:  DK04031 Rum:  5 rum Sovrum:  3 sovrum Boarea:  114 m² Tomtarea:  675 m²

Rumsbeskrivning: 

I Östra Karup i Båstads kommun, som är Bjärehalvöns entré, nyproduceras nu sex stycken moderna enplanshus i två etapper där första etappen redan är slutsålt och det finns nu endast tre hus kvar. Husen är under uppförande med möjlig inflyttning redan under 2021!

Östra Karup är en mysig by som ligger vid foten av den storslagna Hallandsåsen och endast ca 5 km på cykelvägar till Båstads vidsträckta, vita sandstränder. Området har fått sitt namn Agatvägen från ädelstenen agat. Ett riktigt guldläge!

Enplanshusen kommer att bli 114 m² och kostar från 3.395.000 kr. Samtliga hus kommer att ha egen carport och förråd om 8,5 m². Husen har genomgående modern standard och väl genomtänkt planlösning med 3 sovrum och 2 badrum, vilket gör att husen passar många familjekonstellationer. Trädgården vetter i väster för perfekt solläge.

I ditt nya hus bor du granne med ett naturreservat och Äppelgårdens golfbana som bara ligger en kort promenad från området. Området har ett strategiskt läge med endast ca 3 km till Båstads nya tågstation vid området Tuvelyckan och till Båstads centrum är det ca 8 km.

Östra Karup har en liten livsmedelsaffär som är öppen dygnet runt, bibliotek och skola från förskoleklass till årskurs 6 samt idrottshall. I Östra Karup samsas villor med ladugårdar och här hittar du kommunens modernaste förskola i området- snart omgivet av detta helt nya villaområde. Precis ovanför Östra Karup ligger den mäktiga Hallandsåsen med sin fantastiska natur och små smultronställen redo att upptäckas. Det finns två naturreservat i socknen och härliga strövområden.
Genom sitt läge erbjuder Östra Karup goda kommunikationer åt både norr och söder. E6:an tar dig till Helsingborg centrum på 30 min och köpcentrumet Hallarna i Halmstad på under 20 min.

För den äventyrslystna tar det bara 15 minuter att nå skidanläggningen Vallåsen eller äventyrsanläggningen Kungsbygget med sommarrodel, zipline etc. Perfekt läge för dig som gillar att vara aktiv och åka på utflykter. I köpcentrumet Båstad Porten som ligger intill området finns b.la. klädbutiker och inrednings- samt trädgårdsaffärer.

Ett härligt läge för dig som gillar att vara aktiv – allt ligger inom räckhåll från ditt nya hem samtidigt som du bor lugnt och naturskönt med vyer över landskapet. Varmt välkommen till Båstad kommun!

Hall

Hall med vita väggar och tidlöst stengolv i svart finish som övergår till oak alpine white som är genomgående i hela huset.

Kök/Sällskapsrum

Modernt kök med infälld ledbelysning, bänkskiva och stänkskydd i decton. Dubbla luckor upp till tak och lådfronter i vit högglans och alu silverhandtag. Köksblandare med böjd hög pip. Samtliga vitvaror från GRAM, kyl och frys, inbyggd kolfilterfläkt i rostfritt, induktionshäll samt rostfri inbyggnadsugn och diskmaskin. Sofistikerat, genomtänkt och praktiskt.

Sällskapsrum med gott om plats med stora sociala ytor, rummet mäter hela 36 m². Stora fönster från golv till tak längsgående med hela sällskapsrummet/köket för maximalt ljusinsläpp och den härliga känsla som genomsyrar hela huset.

Sovrum

Rymligt Master bedroom om 15 m² med ljusa, vita väggar. För ljuvliga morgnar har man egen utgång direkt till trädgården från sovrummet.

Intill Master bedroom ligger det andra sovrummet om 10 m² som även funkar bra som arbetsrum.

Det tredje sovrummet precis intill hallen är 9 m² intill wc/dusch. Fräscha, vita väggar och fönster på gaveln av huset.

Badrum

Två stycken badrum med modern finish. Svarta klinkergolv med komfortvärme, ljusa väggar i vitt kakel. Tvättställ med tvättställsskåp som har infälld ledbelysning. Badrumsskåp med spegel och infälld ledbelysning. Duschhörna med glasdörr och härligt takduschset. Handdukstork i krom och handdukshängare.
Intill det stora badrummet finns även ett praktiskt tvättrum med tvättmaskin och torktummlare från GRAM.

Förråd/Carport

Utanför entrén ligger ett förråd på gjuten platta och putsade väggar. Förrådet mäter hela 8,5 m² och är förberett för belysning.

Tillträde:  Enligt ö.k
Byggnadstyp:  1-plansvilla
Byggnadsår:  2020-2021
Uppvärmning:  Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärm
Energideklaration:  Behövs ej
Fastighetsbet.:  Östra Karup 7:40
Övrigt:  Nybyggda hus är från och med 2012 befriad från kommunal fastighetsavgift i 15 år.

Priset för detta hus avser nyckelfärdigt hus inkl. carport, och förråd.

Bilderna / Renderingarna i denna annons är visionsbilder och kan skilja sig från verkligheten.
Grundläggning:  Betongplatta
Stomme:  Betong
Fasad:  Puts
Fönster:  Aluminiumklädda träfönster
Bjälklag:  Trä
Tak:  Papp
Utv. plåtarbete:  Lackerad plåt
Driftkostnad:  18 000 kr/år
El:  18 000 kr/år
Kommentar:  Driftkostnaden är en uppskattning inkl. sophämtning, VA, uppvärmning och hushållsel. Driftkostnaden är beroende av hur många man är i hushållet och vilken omfattning man nyttjar bostaden. Försäkring tillkommer. Fri Fastighetsskatt 15 år.
Taxeringskod:  210
Taxeringsvärde:  272 000 kr
Summa pantbrev:  1 535 334 kr
Tomt:  Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning:  Tomt med möjlighet att utforma uteplatser, gräsytor och avgränsningar själv.
Vatten/avlopp:  Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Servitut:  Gemensamhetsanläggning: Båstad Östra Karup GA:2 ändamål: Vägar
Kommunikation:  Strax öster om byn ligger motorvägen E6:an som går mellan Malmö och Göteborg, i en brant stigning över Hallandås. Genom sitt läge erbjuder Östra Karup goda kommunikationer åt både norr och söder. Härifrån känns avstånden korta till städer som Halmstad, Göteborg, Helsingborg och Malmö. Ja, till och med Köpenhamn. Väljer du att pendla med tåg ligger den nya tågstationen som är belägen i Hemmeslöv endast 10-15 min från Östra Karup med cykel och erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg.
Allmänt:  Vid foten av Hallandsåsen bor du granne med ett naturreservat men också nästgårds till kommunikationer i en växande by.

Med en historia av förbipasserande soldater, snapphanar och rövare är idag Östra Karup präglad av boende och jordbruk. Här finns kommunens äldsta kyrka som uppfördes redan under 1000-talet.
Övrigt:  För naturälskaren och fågelskådaren finns våtmarken "Klarningen", som är en större grund slättsjö kring Stensån skapad för att bidra till en ökad biologisk mångfald. Även en populär plats för skridskoåkning på vintern! Från Östra Karup tar det bara 15 minuter att nå skidanläggningarna Vallåsen eller Kungsbygget.