Hakonhus park 2

Båstad, Båstad area

På Kungsberget i Båstad ligger denna lyxiga lägenhet med magiska vyer över Båstad. Lägenheten är välplanerad med ett stort sovrum och härliga sällskapsytor med kök och allrum i vinkel.

Pris:  4 695 000 kr

som utgångsbud

Djavad Kristensen

Reg.Fastighetsmäklare

Ref.Nr:  DK04022 Rum och kök:  3 rum Boarea:  66 m² Månadsavgift:  3468 kr

Rumsbeskrivning: 

Många gånger sägs det att det är detaljerna som gör det och inte minst i denna lägenheten. Vackra beslag, brytare och blandare samt i övrigt exklusiva materialval gör denna lägenhet till något alldeles speciellt. Utöver detta har bostaden smart förvaringslösning samt kök som känns integrerade i väggen. Allt för att skapa en modern känsla med en internationell touch.

På privat och exklusivt läge ligger denna lägenhet på Båstads absolut bästa läge med utsikt över Båstad, havet och Bjärehalvöns vackra siluett. Med kyrkan och havet konstant i blickfånget är detta en mästerlig bostad på avundsvärt läge med mer än det lilla extra

Redan genom entrén bemöts du av utsikten över Båstad och kyrkan som stoltserar i periferin, tillsammans med det snygga carraragolvet i hallen och dem mörkgråa garderober som integrerats i väggen, får man direkt en känsla av att det är här man vill bo!

Vidare in i lägenheten passerar man dem grafitgråa garderoberna som går från golv till tak och övergår till köket som har samma uttryck hela vägen, hela installationen bidrar till den lyxiga och internationella känslan som genomsyrar såväl lägenheten som hela området. Det öppna köket kombineras med matplatsen och sällskapsrummet som ligger i vinkel med stora glaspartier som skapar en utsikt man bara drömmer om. Mot vinkeln i sällskapsrummet har man delat av rummet med ett platsbyggt glasparti och skjutdörr som kan dela av rummet och skapa ytterligare ett sovrum. Mot den ena väggen i detta rum har man låtit uppföra en platsbyggd bokhylla som har smart förvaring anpassad till madrasser/extrabäddar.

Lägenheten har ett underbart ljusflöde från de stora fönsterpartierna till lägenheten och i denna delen av lägenheten har du två utgångar till balkongen genom skjutdörrarna i två väderstreck. Från balkongen är det en slående utsikt över omgivningen, samtidigt som det är soligt och privat.

Lägenheten har ett stort sovrum som ligger till vänster om entrén och ett riktigt lyxiga badrum i carraramarmor. Med automatiska gardiner i såväl sovrum och sällskapsdelarna skapas en lyxig känsla som bidrar till att hela lägenheten känns som en stor hotellsvit..

Föreningen har en gemensam infinity pool och spa-avdelning med bastu, dusch och badrum.

Kök

Kök från Marbodal med mörkgråa fronter med push-funktion som går från golv till tak och integreras med resterande inredning och garderober i lägenheten. Köket är utrustat med integrerade vitvaror, kyl, frys och diskmaskin från Siemens samt spis och ugn från Gaggenau. Med snygg bänkskiva i stenkomposit och blandare från Dornbracht som går i svart som många andra detaljer i lägenheten, har man lyckats med att göra hela köket som ett smycke i lägenheten.

Badrum

Badrummet är lyxigt inrett med genomgående carraramarmor både på golv och väggar. Tvättställ med lyxig känsla som tillsammans med vägghängd toalett, glasklar duschvägg, svarta blandare från Dornbracht och detaljer i svart på både handdukstork och beslag, skapar tillsammans en hotellkänsla rakt igenom. I badrummet finns även en kombinerad tvätt och torkmaskin från Cylinda.

Byggnadstyp:  Flerfamiljshus
Byggnadsår:  2019
Uppvärmning:  Bergvärme
Energideklaration:  Behövs ej
Fastighetsbet.:  Hallen 16
Övrigt:  Stor balkong i väster med utgång från två skjutpartier och panoramavy över Båstad och Laholmsbukten i nordväst. Balkongen är meter djup och lätt att möblera.

I föreningen finns gemensam infinity pool och spa-avdelning med bastu, dusch och badrum. Vidare tillhandahåller föreningen ett bokningsbart gästrum och gemensamma förråd samt cykelförråd.

Till lägenheten finns även ett eget förråd.
Till lägenheten tillhör en p-plats med avgift om 350 kr/mån.
Fönster:  Isolerglas
Beräknat antal pers:  2
Kommentar:  Vattenburen golvvärme via bergvärme.
Kommunikation:  Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.
Allmänt:  Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.
Övrigt:  Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat Sveriges bästa bokhandel (utnämning 2012), en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och cykling för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité.
Förening
Allmänt:  Brf Kungsberget består av 16 st nyproducerade bostadsrätter som alla ligger högt belägna med utsikt över Båstad och Laholmsbukten.
Renoveringar:  Nyproducerad Brf som stod färdig juni 2019.
Parkering:  Till varje lägenhet tillhör en p-plats mot avgift på 350 kr tillkommer.
Övrigt:  I föreningen finns gästlägenhet, pool samt eget spa med bastu. Föreningen har en härlig stämning och trivselreglerna tillåter grillning med gasol/el. Markiser får sättas upp i samspråk med Brf som har en färgkod som ska följas.