Klinkehögsvägen 1A

BÅSTAD, Båstad area

Tvårummare på riktigt centralt läge med korta promenadavstånd till allt Båstad har att erbjuda.

Pris:  1 495 000 kr

utgångspris

Anna Olsson

Reg.Fastighetsmäklare

Ref.Nr:  CN04009 Rum och kök:  2 rum Boarea:  52 m² Månadsavgift:  3368 kr

Rumsbeskrivning: 

På högsta våningen med fin och vidsträckt utsikt över åsen ligger denna praktiska tvårummare. Ett perfekt boende för den som vill bo i en funktionell lägenhet med öppna sociala ytor och separat sovrum. De två stora fönsterna ger vackra vyer över byn och åsens färgglada nyanser, med tanke på lägenhetens placering på tredje våningen får man fin översyn. Centralt läge med gångavstånd till allt Båstad har att erbjuda med livsmedelsbutik, apotek, restauranger mycket nära.

Porten nås från den mysiga innergården och via hiss eller trappa tar du dig upp till lägenheten. Väl inne finns hall med klinkergolv och hatthylla, till höger finns det stora ljusa köket kombinerat vardagsrum och matplats. Öppna stora ytor och rymligt kök med mycket arbetsytor. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar. Separat sovrum med garderober och takfönster. Bredvid hall och sovrum finns badrum med duschhörna, toalett, tvättställ, tvättmaskin och torktumlare.

På några få minuter nås strandpromenaden som tar dig längs med havet till den mysiga hamnen, sandstrand och brygga. Ett perfekt första boende och för dig som önskar bo centralt med nära till hela Båstad nöjesutbud, service och kommunikationer.
Varmt välkomna att kontakta Anna för att boka din privata visningstid!

Visning

Vi på Nadjafi & Kristensen är måna om allas hälsa och trygghet.
Vi följer de samhällsrekommendationer och policys som finns kring Coronaviruset.
Tillsammans måste vi tänka på att inte ta i hand när vi hälsar, hålla avstånd, använda armvecket vid hosta eller nysning. Vid förkylning stannar vi hemma. Vi erbjuder enskilda visningar och sprider ut visningarna alternativt digitala visningar. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka din visning. Var rädd om dig.

Vänliga hälsningar Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Tillträde:  Snabbt tillträde möjligt
Byggnadstyp:  Flerfamiljshus
Byggnadsår:  2006
Uppvärmning:  Centralvärme
Energideklaration:  Ej utförd
Fönster:  3-glas
Driftkostnad:  2 895 kr/år
El:  2 895 kr/år
Beräknat antal pers:  1
Kommentar:  I avgiften ingår värme, VA, sophantering, basutbud kabel TV. Kostnad för hushållsel och försäkring tillkommer.
Övriga byggnader:  Förråd finns på källarplan. Gemensamt soprum och parkering på gården.
Allmänt:  Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.
Förening
Parkering:  Gemensam parkering, 18 platser.