Kattviksvägen 289

Båstad, Båstad area

På underbart läge precis intill havet och härliga Norrvikens trädgårdar i Båstad ligger denna lägenhet i ett nytt bostadsrättsområde som omfattas av såväl egen badbrygga, poolområde och intilliggande

Pris:  5 495 000 kr

Djavad Kristensen

Reg.Fastighetsmäklare

Daniel Nadjafi

Koordinator

Ref.Nr:  DN03965 Rum och kök:  3 rum Boarea:  95 m² Månadsavgift:  4189 kr

Rumsbeskrivning: 

Strax utanför Båstad utmed Bjärehalvöns vackra kust och nedanför det böljande landskapen ligger Norrviken, ett område som länge varit uppmärksammat för sin rika natur och vackra omgivning. Sedan 2018 har man uppfört bostadsområdet Norrvikens Kust, ett exklusivt område precis ovanför havsbrynet med magisk utsikt över havet och Laholmsbukten. Förutom det unika läget har området ett eget poolområde med bastu och spabad, egen badbrygga samt både tennis och padelbanor på området.

Välkommen till ett bekymmersfritt boende på unikt läge med faciliteter utöver det vanliga!

Genom entrén till denna lägenhet slås man direkt av en öppen och ljus känsla där takhöjden på ca 290 cm skapar en rymd som är svår att beskriva. Med blickfånget mot de stora glaspartierna som går från golv till tak har man tydlig kontakt med såväl omgivningen som havet. Det stora sällskapsrummet erbjuder plats för såväl härliga middagar, lata dagar och härliga kvällar. Denna del av lägenheten kombineras med den stora terrassen mot områdets gemensamma trädgård med både poolen och övriga faciliteter på bekvämt avstånd.

Köket som ligger i öppen planlösning blir en central del av denna öppna yta som kombineras med sällskapsrummet och den stora terrassen som är belagd med lyxig Accoya för bästa komfort och inne/utekänsla. Vidare har lägenheten ett stort sovrum ensuite med eget badrum samt ytterligare ett sovrum och ett badrum vid entrén. Det finns gott om förvaring i båda sovrummen med walk-in-closet i det större och garderobsvägg med skjutpartier i det lite mindre. Från båda sovrummen har man access till den andra terrassen på södersidan av byggnaden.

Lägenheten har genomgående hög standard med vitlaserat ekparkettgolv, strategiskt placerade spottar i taken och snygga badrum med kakel och klinker i samma uttryck för lyxig hotellkänsla.

Kök

Snyggt ljusgrålackat kök i från Vida med fristående köksö. Kyl, frys, ugn och micro från Miele och spis med inbyggd fläkt från Bora. Bänkskiva i snygg stenkomposit.

Badrummen

Båda badrummen har en lyxig känsla med snygg granitkeramik i samma ton på såväl väggarna som golvet med kuvertfall i duschen. Wc och tvättställ från Duravit med underskåp från Vida och spegelskåp med plats för badrummets förnödenheter. Glasklara duschväggar och duschsett med regndusch samt handukstork i båda badrummen.
Tvättmaskin och torktumlare från Miele som är placerade under tvättbänk i ett av badrummen.

Tillträde:  Enligt ö.k
Byggnadstyp:  Flerfamiljshus
Byggnadsår:  2019
Uppvärmning:  Vattenburen golvvärme med bergvärme
Energideklaration:  Behövs ej
Övrigt:  Två altaner om vardera 43 kvm med exklusivt accoyagolv på vardera sida om lägenheten med härligt solläge på baksidan och magiskt utsikt från framsidan.

Parkeringplats, carport och förråd om 6 kvm hör till lägenheten.


På området har man en härlig gemensam utemiljö med stenläggning och grusgångar, gröna ytor med äppelträd samt prydnadsbuskar.
Faciliteter som poolområde med en uppvärmd pool (16x8 meter) samt ett spabad. Poolen är omgiven av trädäck i träslaget Accoya och invid poolen finns ett poolhus med relaxrum, bastu och wc/dusch.

Fasader av cederträ som smälter in fint med omgivningen.
Fönster:  3-glas isolerglas
Driftkostnad:  4 800 kr/år
El:  4 800 kr/år
Kommentar:  Bostaden har inte nyttjats som permanentbostad. Driftkostnader är exklusive försäkring. I avgiften ingår Värme, vatten, avfallshantering, carport och öppen parkering.
Kommunikation:  Båstad erbjuder utmärkt kommunikation inom närområdet så som bussförbindelser, cykelvägar och promenadstråk. Från Norrvikens kust tar man sig gående eller med cykel längs havet hela vägen till hamnen i Båstad. Med den nyinvigda järnvägsstationen erbjuds också bra pendlingsmöjligheter med tåg till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bil tar du dig snabbt till motorvägen och via flygplatsen i Ängelholm når du Stockholm på en cirka en timma.
Allmänt:  Norrvikens Kust ligger i det natursköna området Norrviken som är beläget längs med den vackra kustremsan strax väster om Båstad. Med naturen och havet utanför dörren möter hallandsåsen det skimrande havet i norr. Njut av livet på lugnt läge med närhet till den pittoreska Kattvik och centrala Båstad.
Övrigt:  Norrviken, på den vackra Bjärehalvön, möts inte bara hav och land, utan även det lokala och kontinentala i en unik miljö som stavas livskvalitet. Här faller bitarna på plats för att du ska kunna leva det goda livet. Lugnet. Närheten till naturen. Tennis, golf och sköna bad. Men också tillgång till kontinenten som väntar endast en dryg timme bort. Norrvikens Kust ligger perfekt för att utforska och uppleva allt det som Bjärehalvön har att erbjuda. Med sitt stora utbud av aktiviteter erbjuder Båstad och Bjärehalvön bland annat många olika golfbanor, segling, cykling samt tennis och Padeltennis i området direkt utanför på Norrvikens Kust egna Tennis och Paddel Club. Båstad är även värd till många stora arrangemang så som Swedish Open, Seglarveckan och Kammarmusik festivalen, Summer On och Brasseveckan. Att bo här är att leva livet fullt ut. På dina egna villkor. Strosa bland boutiquer och affärer, njut av en nymald espresso på ett av de många mysiga gårdscaféerna eller få en unik smakupplevelse på de högklassiga restaurangerna som finns i var och varannan by mellan Laholmsbukten och Skälderviken. Eller varför inte gå en runda på någon av de fantastiska golfbanorna som ligger alldeles i närheten. Intill din nya bostad ligger Norrvikens Trädgårdar. Njut av vackra promenadstigar i de sju olika stilträdgårdarna, ta en fika i caféet eller mätta hungern med en smakupplevelse i restaurangen. Trädgården ändrar skepnad efter årstiderna och är lika fantastisk på våren som på hösten. Här lever du i ett underbart landskap och i en miljö där du snabbt känner dig hemma. Rakt upp för Hallandsåsen, en kort väg från Norrviken, ligger Boarp, en handelsby på Bjäre. Här erbjuds allt från klädbutiker och inredning till kött, fisk och grönsaks hallar. På ett pittoreskt café/bageri kan man få sig en kopp kaffe eller varför inte frallor till frukosten.
Förening
Allmänt:  Brf Norrvikens Kust 2 består av 3 huskroppar och 22 lägenheter. Två huskroppar med fem våningsplan och en med 3 våningsplan. Intill varje byggnad finns gäst- och handikapparkering.
Parkering:  Varje lägenhet på Norrvikens Kust har tillgång till två privata parkeringar varav en är carport.
Övrigt:  Bredband är indraget och bostadshavaren står för eget abonnemang. Vatten och värme ingår i månadsavgiften.