Troentorpsvägen 171

Båstad, Båstad area

Unikt tillfälle att förvärva en fantastisk fastighet om ca 750 kvm med tre kompletta bostäder som enkelt går att slå ihop.

Pris:  19 500 000 kr

eller högstbjudande

Djavad Kristensen

Reg.Fastighetsmäklare

Ref.Nr:  DK03930 Rum:  16 rum Sovrum:  11 sovrum Boarea:  750 m² Tomtarea:  14 252 m²

Rumsbeskrivning: 

Underbar egendom på lantligt läge med stor och vacker fastighet om 750 kvm med fasad i lärk, på en gedigen tomtarea om drygt 1,4 ha. Denna till synes diskreta men spektakulära fastighet ligger på Bjärehalvöns norra sida mitt i det böljande landskapet och är idag uppdelad i tre kompletta bostäder som enkelt går att slås ihop om man önskar det eller nyttjas som företagshus eller representationsfastighet för företagaren. Samtliga tre bostäder präglas av en karaktärsfull känsla blandat med moderna och öppna ytor där både traditionella och moderna fönstersättningar mixas med trevliga takhöjder och platsbyggda lösningar. På entréplanet har samtliga delar av huset utgång till generösa uteplatser på flytande altan längs stora delar som skapar inne/ute känsla med charmig bäck som går genom tomten.

Fastighetens unika läge i Troentorp strax ovanför Kattvik som är den givna badplatsen i området präglas såväl av den vackra omgivningen och det strategiska läget för att uppleva Bjärehalvön på bästa sätt året om med endast 20-25 min till Båstad med cykel och härligt utgångsläge för intilliggande natur med Hovs hallar en på behagligt avstånd.

Stor lantegendom på mycket trevligt läge som är perfekt för såväl permanentbostad eller lantställe för generationsboende, eller varför inte som en lantlig företagsgård. Möjligheterna är många och denna fastighet måste upplevas på plats!

Hus 1

Bjuder på en stor hall, kombinerat badrum och tvättstuga. Rymligt kök, matsal och vardagsrum i öppen planlösning. Det övre planet har 3 sovrum och allrum samt badrum med badkar och dusch.

Genomgående betonggolv på entréplanet och brädgolv på det övre planet.

Hus 2

Det nedre planet bjuder på 3 sovrum med utgång till en trevlig terrass. Stor allrum med kök i öppen planlösning och 2 badrum. Det övre planet har ett öppet allrum och ett stort sovrum. Stor uteplats i söderläge.

Genomgående betonggolv på entréplanet och brädgolv på det övre planet.

Hus 3

Stor entré med trappa upp till det övre planet. Här finns 2 sovrum samt kombinerat badrum och tvättrum samt förråd. Stort kök med köksö. Här finns möjligheten att välja att ha öppna ytor eller flera sovrum eftersom väggarna kan flyttas. På det övre planet finns 4 sovrum samt badrum med dusch.

Genomgående betonggolv på entréplanet och brädgolv på det övre planet.

Byggnadstyp:  1½-plansvilla
Uppvärmning:  Jordvärme NIBE + el på ovanvåningen
Energideklaration:  Utförd
Fastighetsbet.:  Troentorp 2:38
Grundläggning:  Betongplatta
Stomme:  Trä
Fasad:  Trä
Fönster:  2-glas
Bjälklag:  Trä
Tak:  Papp
Utv. plåtarbete:  Plåt
Driftkostnad:  63 000 kr/år
Uppvärmning:  40 000 kr/år
El:  15 000 kr/år
VA:  6 000 kr/år
Renhållning:  2 000 kr/år
Beräknat antal pers:  7
Taxeringskod:  220, 121
Taxeringsvärde:  2 894 000 kr
Summa pantbrev:  13 850 000 kr
Tomt:  Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning:  Stor fastighet med såväl anlagda delar och mycket mark.
Vatten/avlopp:  Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp. 3-kammarbrunn med infiltration.
Servitut:  Avtalsservitut Bro Last: Avtalsservitut: Bro, 1278IM-02/34378.1
Kommunikation:  Från Troentorp kan man med enkelhet cykla in till Båstad på 20-30 minuter om man vill ställa bilen och det tar endast några minuter ner till härliga Kattvik som ansluts till Hovs hallar mot öst.
Allmänt:  Troentorp ligger ovanför det vackra fiskeläget Kattvik i Båstads kommun mellan Båstad och Torekov. Området ligger naturskönt i böljande landskap bland åkrar, hagar och härliga strövområden. Mot havet till nedanför det böljande landskapet ligger Kattvik med pittoresk fiskehamn, sommaröppet våffelcafé och den givna badplatsen i området.