Stationsterrassen 10, lgh 433

BÅSTAD, Båstad area

En kort promenad längs strandpromenaden till Båstads puls ligger detta trevliga boende.

Pris:  725 000 kr

utgångspris

Anna Olsson

Reg.Fastighetsmäklare

Ref.Nr:  AO03877 Rum och kök:  1 rum Boarea:  29 m² Månadsavgift:  2475 kr

Rumsbeskrivning: 

Varför inte förvärva en bostadsrätt i Båstad som du kan nyttja själv hur mycket du vill, och resterande tid hyrs den ut? Förutsättningarna är enkla, när du inte bor där själv hyr Pensionat Enehall ut bostaden och ni delar på förtjänsten.
Nu finns en renoverad lägenhet med egen entré till salu. Bostaden är placerad i Villa Selma en halvtrappa upp nära den gemensamma parkeringen. Semestra bekymmersfritt med tillgång till fullservice och nära allt Båstad erbjuder. Lägenheten har i ena delen plats för dubbelsäng och i andra delen bäddsoffa eller loungemöbler. Här finns även köksbänk med hyllor och underskåp. Från den privata entrén ligger badrummet rakt fram med dusch. Lägenheten har fönster åt två håll som släpper in mycket ljus och utanför dörren finns pensionatets trädgård med gemensamma uteplatser. Möblemang och inredning ingår får övertas av nya ägaren.

Bekväm närhet till huvudbyggnaden som har restaurang och serverar måltider från morgon till kväll. Här kan du med fördel bo och nyttja din lägenhet när du önskar, resterande tid tar pensionatet hand om uthyrningen och du som ägare tar del av intäkterna.

Pensionat Enehall ligger på bra läge centralt i Båstad strax ovanför Köpmansgatan med knappt 10 minuters promenad till hav och Malenbadet på vackra Malen. Här är det gångavstånd till allt Båstad erbjuder i form av restauranger, service, kommunikationer. Perfekt fritidsboende eller studentboende för den som studerar på någon av Båstad många populära utbildningar, och genererar avkastning vid uthyrning på lov och sommar.

Välkommen till bekymmersfritt och fördelaktigt boende i populära Båstad!

Visning

Vi på Nadjafi & Kristensen är måna om allas hälsa och trygghet.
Vi följer de samhällsrekommendationer och policys som finns kring Coronaviruset.
Tillsammans måste vi tänka på att inte ta i hand när vi hälsar, hålla avstånd, använda armvecket vid hosta eller nysning. Vid förkylning stannar vi hemma. Vi erbjuder enskilda visningar och sprider ut visningarna alternativt digitala visningar. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka din visning. Var rädd om dig.

Vänliga hälsningar Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Tillträde:  Enligt överenskommelse
Byggnadstyp:  2-plan
Uppvärmning:  Naturgas
Energideklaration:  Behövs ej
Fastighetsbet.:  Hemmet 2
Fönster:  2-glas
Driftkostnad:  4 500 kr/år
El:  4 500 kr/år
Kommentar:  Utöver månadsavgiften tillkommer schablonavgift för el och värme på 375kr/månad.
Övriga byggnader:  Lägenheten renoverades med nya ytskikt 2016. Enligt stadgarna ska hotellverksamhet bedrivas, permanentboende tillåts inte. All uthyrning sker via pensionatet. I månadsavgiften ingår vatten, kabel-TV och Wifi. Läs gärna mer på www.enehall.se.
Allmänt:  Malen ligger längs med Båstads strandpromenad och är ett av de attraktivaste områdena i Båstad med vacker sandstrand. Via Strandpromenaden tar man sig enkelt till hamn och tennis och man har även närhet till fina promenadstråk längs med kusten och i Malens skog.

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.
Övrigt:  Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat Sveriges bästa bokhandel (utnämning 2012), en fin biograf och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité.
Förening
Allmänt:  Brf Vänner Båstad äger fastigheterna på Stationsterassen 10 och Hallvägen 6. Totalt är det 6 byggnader i föreningen med 44 bostadslägenheter.