Tarravägen

BÅSTAD, Båstad area

Nu finns möjlighet, för dig som är intresserad av att förverkliga din husdröm, att förvärva en tomt strax ovanför Båstad centrum, med en area om 7081 m² där drygt 50% består av blandad lövskog och de

Pris:  2 995 000 kr

Eva Norrstam

Reg.Fastighetsmäklare

Ref.Nr:  EN03731 Tomtarea:  7 081 m²
Tillträde:  Enligt överenskommelse
Energideklaration:  Finns för närvarande inte
Fastighetsbet.:  Båstad 109:133
Taxeringskod:  210
Taxeringsvärde:  743 000 kr
Summa pantbrev:  900 000 kr
Tomt:  Naturtomt
Tomtbeskrivning:  Viss havsutsikt och härlig bokskogsdunge ingår i köpet!
Vatten/avlopp:  Vatten saknas. Avlopp saknas
Kommunikation:  Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.
Allmänt:  Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.
Övrigt:  Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat Sveriges bästa bokhandel (utnämning 2012), en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och cykling för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité.