Lupingatan 10

Ängelholm, Ängelholm area

Totalrenoverad stilren villa med lättskött, finplanerad tomt på populärt och lugnt område med trevliga omgivningar.

Pris:  3 750 000 kr

utgångspris

Miguel Ehrenfeldt

Reg.Fastighetsmäklare

Ref.Nr:  ME03614 Rum:  6 rum Sovrum:  4 sovrum Boarea:  147 m² Tomtarea:  340 m²

Rumsbeskrivning: 

På lugnt, populärt villaområde ligger denna fina 1½-plansvilla som under 2017 fick ett stort lyft när den totalrenoverades och fick en ny modern standard. Här bor man bekvämt med närhet till förskola, skola, köpcentrum, centrum och allmänna kommunikationer.

Entréplanet erbjuder stora öppna ytor, med öppet mellan kök, vardagsrum och hall. Genomgående ljusa väggar som bryts av med fondväggar och kakel i mörkare toner. Ljusa golv, spotlights i taket och stora fönsterpartier skapar en ljus och luftig känsla. Två sovrum, gästtoalett, badrum och tvättstuga inryms även på entréplanet. Maskiner och vitvaror är genomgående av hög kvalitet och kan syras via app i mobilen.

En trappa upp ligger allrummet som en central del av det övre planet. Härifrån nås badrum samt två rymliga sovrum.

Fastigheten gränsar till grönområde och den välskötta inhägnade trädgården som ligger i sydväst har en stensatt uteplats, gräsmatta och uterum. På husets framsida finns även en liten del av tomten som idag består mestadels av dekorationssten.

Hela huset har under 2017 genomgått en omfattande renovering där alla invändiga ytskikt, köks- och badrumsinredningar, vitvaror, värmepump, tak, el, trädgård och fasad har renoverats/bytts ut.

Fastigheten är förbesiktigad.

Vi erbjuder alltid våra kunder privata visningar och i dessa tider har vi full respekt för att en del av våra kunder känner en oro inför spridningen av Corona. Med hänsyn till detta utökar vi de privata visningarna, ta gärna kontakt med oss så bokar vi en visning eller berättar mer!

Kök
Ljust kök från Epoq med vitrinskåp, bra förvaringsplats och arbetsytor samt stor plats för matrumsmöblemang. Kyl, frys, ugn och micro från Samsung Chef Colletion. Hällen och fläkten är av märket Libherr Witt samt diskmaskin från Asko.

Badrum entréplan
Stort härligt helkaklat badrum med både dusch och badkar. Badrummet är utöver badkar och dusch utrustat med dubbla handfat i kommod, stor spegel med inbyggt ljus, spotlights i taket, handdukstork och golvvärme.

Gästtoalett entréplan
Gästtoaletten som nås via hallen vid entrén är helkaklad och utrustad med handfat i kommod samt toalett.

Badrum övre plan
Helkaklat badrum med dusch, handfat i kommod, toalett och golvvärme.

Tvättstuga/förråd
Med ingång från köket nås tvättstuga/förråd med tvättmaskin och torktumlare från Samsung.

Tillträde:  Enligt överenskommelse
Byggnadstyp:  1½-plansvilla
Byggnadsår:  1970
Uppvärmning:  Luft / Luft Värmepump
Energideklaration:  Utförd
Fastighetsbet.:  Snäckan 1
Stomme:  Trä
Fasad:  Tegel & trä
Fönster:  Isolerglas
Bjälklag:  Trä
Tak:  Takpannor
Driftkostnad:  33 876 kr/år
Uppvärmning:  25 000 kr/år
VA:  5 500 kr/år
Renhållning:  3 376 kr/år
Beräknat antal pers:  6
Taxeringskod:  220
Taxeringsvärde:  1 894 000 kr
Summa pantbrev:  3 570 000 kr
Tomt:  Trädgårdstomt med stensatt uteplats och uterum
Vatten/avlopp:  Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Servitut:  Gemensamhetsanläggning: Ängelholm Korallen GA:1, Gemensamhetsanläggning: Ängelholm Ängelholm GA:7
Kommunikation:  Som till mycket annat finns även närheten till bra kommunikationer. Med bil är det enkelt att ta sig till och från Ängelholm via E6:an. Från stadens centrum nås Ängelholm Helsingborg Airport på ca 10 minuter med bil. Från Ängelholms centrala station går tåg till Helsingborg, Malmö, Köpenhamn, Göteborg mfl. Stadsbussarna och de regionala bussarna gör det även enkelt att ansluta till tågstationen samt att ta sig runt i kommunen och vidare till andra kommuner.
Allmänt:  I denna vackra kuststad belägen i nordvästra Skåne, bor ni med närhet till det mesta och bästa. Förutom milslånga fantastiska stränder, Rönne-å och härlig skog erbjuder Ängelholm även ett stort utbud av butiker, caféer, restauranger och nöjes-/fritidsaktiviteter. På sommaren blommar staden upp och det finns då ett stort antal trevliga uteserveringar där man kan slå sig ner och njuta av livet.
Hembyggdsparken, Rögle BK, stränderna och stadens vackra å promenader är några av de pärlor som ängelholmarna är stolta över.