Hamngatan 22B

Båstad, Båstad area

Mitt i Båstad mellan torget och Hotell Skansen ligger Villa Falken, en bostadsrättsförening med sju unika lägenheter som borgar för en privat och exklusiv miljö i hjärtat av byn.

Pris:  9 995 000 kr

Djavad Kristensen

Reg.Fastighetsmäklare

Daniel Nadjafi

Koordinator

Ref.Nr:  DN03579 Rum och kök:  4 rum Boarea:  96 m² Månadsavgift:  4055 kr

Rumsbeskrivning: 

Mitt i Båstad på mellan torget och Hotell Skansen ligger Villa Falken, en bostadsrättsförening med sju unika lägenheter som borgar för en privat och exklusiv miljö i hjärtat av byn. Med det centrala läget som denna fastighet ligger på så är man nära till allt oavsett vilken årstid man är här.
I Brf Falken kan du förvänta dig genuina och moderna kvalitetslägenheter i hjärtat av Båstad där inget lämnats till slumpen. Bostäderna har varierade utformningar där alla är anpassade efter dagens moderna behov på ett läge som talar för sig själv. Med flera privata uteplatser och balkonger med vyer över takåsar och havet är detta boende komplett för dig som söker ett bekvämt boende mitt i Båstad!

Villa Falken har utvecklats med lokalt engagemang där Backahill står som projektägare och MMB utfört ombyggnationen som färdigställs sommaren 2020.

Välkommen till ett av Båstads bästa läge med unika och bekväma lägenheter för såväl semester som permanentboende.

Lägenheten

Högst upp i ursprungsbyggnaden ligger denna eleganta lägenhet med generösa och väldisponerade ytor med gott om plats för sociala umgängen med närhet till allt man behöver. Härifrån avnjuts den bästa utsikten över tennis, hamn och havet samt Båstads finaste delar med Agardhsgatan och Hamngatans vackra bebyggelse konstant i blickfånget. Detta är en lägenhet som passar den som söker en lättskött och rymlig bostad med optimal tillgänglighet mitt i Båstad.

Genom entrén från trapphuset i byggnadens högsta del når man föreningens största lägenhet med fyra rum och kök. Genom hallen och vidare in öppnar lägenheten upp sig med stort sällskapsrum som är lättmöblerat med utgång till balkong mot Hamngatan. Till vänster om vardagsrummet, mot havet, ligger det rymliga köket med plats för matbord och utgång till lägenhetens andra balkong där du har underbar utsikt över hustaken, hamnen och havet. I den bakre delen av lägenheten ligger det tre rymliga sovrum i fil. Bostadens har ett stort badrum samt intilliggande gästtoalett.

Detta är en lägenhet för dig som ställer krav på social planlösning med generösa ytor, magisk utsikt och sommarkänsla mitt i Båstad!

Digital broschyr med planlösningar

https://issuu.com/nkfast/docs/villa-falken-a4-broschyr

Tillträde:  1 juli 2020
Byggnadstyp:  Flerfamiljshus
Byggnadsår:  2020
Uppvärmning:  Naturgas, vattenburen värme
Energideklaration:  Behövs ej
Kommentar:  Driftkostnad varierar beroende på användandet och tjänster.
Övriga byggnader:  Brf har 7 p-platser. 1 p-plats tillhör vardera lgh och kostar 500kr/mån utöver månadsavgiften. Separat lägenhetsförråd i källare.
Kommunikation:  Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.
Allmänt:  Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.
Övrigt:  Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!
Förening
Allmänt:  Exklusiv förening mitt i Båstad med endast sju lägenheter och låg belåningsgrad.
Parkering:  Varje lägenhet har egen parkering mot avgift om 500 kr/mån.