Agardhsgatan 74

Båstad, Båstad area

Möjligheternas fastighet intill Gröna Torg i Båstad precis i början av Agardhsgatan som i decennier legat i samma familjs ägo.

Pris:  6 995 000 kr

eller högstbjudande

Djavad Kristensen

Reg.Fastighetsmäklare

Ref.Nr:  DK03430 Rum:  7 rum Sovrum:  4 sovrum Boarea:  125 m² Tomtarea:  312 m²

Rumsbeskrivning: 

På ypperligt läge mitt i Båstad och i början av Agardhsgatan finner ni denna attraktiva och spännande fastighet. Fastigheten består av ett boningshus samt stor garagebyggnad som på tidiga dar fungerade som åkerigarage. Idag är fastigheterna i behov av modernisering och upprustning där bara fantasin sätter sina gränser. Välkomna till en spännande fastighet med historia och igenkänning längs med Agardhsgatan i Båstad.

Planlösningen i huset är generöst uppdelad där entréplan bjuder på tre salonger, ett sovrum, kök, toalett samt två stycken hall entréer. Övre plan inrymmer tre stycken sovrum, garderober samt ytterligare en toalett. Källaren är rymlig med olika rum, tvättrum, badrum med dusch (enda i huset) samt ett äldre pannrum.

VISNING

Vi på Nadjafi & Kristensen är måna om allas hälsa och trygghet.
Vi följer de samhällsrekommendationer och policys som finns kring Coronaviruset.
Tillsammans måste vi tänka på att inte ta i hand när vi hälsar, hålla avstånd, använda armvecket vid hosta eller nysning. Vid förkylning stannar vi hemma. Vi erbjuder enskilda visningar och sprider ut visningarna alternativt digitala visningar. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka din visning. Var rädd om dig.
Vänliga hälsningar Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Tillträde:  Enligt överenskommelse
Byggnadstyp:  1½-plansvilla med källare och stor garagebyggnad
Byggnadsår:  1920
Uppvärmning:  Luft / Vatten Värmepump (2008)
Energideklaration:  Behövs ej
Fastighetsbet.:  Trehörningen 12
Övrigt:  Entréer, tak samt det mesta av arbetena i huset gjort under 70-talet. Nytt värmesystem 2008.
Grundläggning:  Källare
Stomme:  Trä
Fasad:  Tegel
Fönster:  2-glas
Bjälklag:  Trä
Tak:  Tegel
Utv. plåtarbete:  Plåt
Driftkostnad:  20 051 kr/år
El:  13 800 kr/år
VA:  4 501 kr/år
Renhållning:  1 750 kr/år
Taxeringskod:  220
Taxeringsvärde:  6 663 000 kr
Summa pantbrev:  803 000 kr
Tomt:  Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning:  Innergårdstomt mellan hus och garage.
Vatten/avlopp:  Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Övriga byggnader:  Stort garage om ca 120 kvm med oändliga möjligheter.
Kommunikation:  Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.
Allmänt:  Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.
Övrigt:  Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!