Hundestedsvägen 4-6, lgh 1106

Båstad, Båstad area

Bekvämt, prisvärt och inflyttningsklart boende med hela Båstads service och nöjesutbud nära. I månadsavgiften ingår allt.

Pris:  895 000 kr

utgångspris

Anna Olsson

Reg.Fastighetsmäklare

Ref.Nr:  AO03255 Rum och kök:  2 rum Boarea:  30 m² Månadsavgift:  3500 kr

Rumsbeskrivning: 

Nu finns denna centralt belägna tvåa med närhet till precis allt Båstad erbjuder till salu. Ett underhållsfritt och utmärkt boende som fungerar lika bra som fritidsbostad och året runt. Hörnlägenhet på andra våningen där du har utsikt över Båstads takåsar och Laholmsbuktens vackra strandlinje.

Från entrén kliver man in i hall med avhängning där välplanerat kök med matplats finns på vänster sida. Vidare finns två lika stora sovrum som båda har fönster som ger bra ljusinsläpp och utsikt över byn. Förvaring i form av garderober och målade väggar samt snyggt laminatgolv. Badrummet nås till höger från hallen och har dusch, toalett, handfat och spegelskåp.

I månadsavgiften ingår värme, vatten, fiber 100/100 mbit, hushållsel, sophantering, förråd samt fri parkering på området. Tvättstuga finns på första våningen. Det enda som tillkommer utöver månadsavgiften är försäkring.

Bara att flytta rakt in, ett prisvärt och bekvämt boende som ger tid till att njuta av Bjäre och underbara Båstad!
Välkomna att kontakta mäklaren för visning.

Tillträde:  Enligt överenskommelse
Byggnadstyp:  Flerfamiljshus
Byggnadsår:  2011/2012
Uppvärmning:  Fjärrvärme
Energideklaration:  Finns för närvarande inte
Fastighetsbet.:  Båstad Citadellet 4
Fönster:  3-glas
Kommentar:  Det enda som tillkommer utöver månadsavgiften är försäkring.
Övriga byggnader:  - Det kommer installeras postboxar till samtliga lägenheter vilket gör det möjligt att stå skriven på adressen. - Eget förråd tillhör lägenheten. - Fiber finns. - Gemensam tvättstuga och städskrubb. - Fri parkering på området. - Stadgarna godkänner juridisk person som köpare. - Ägare får hyra ut lägenheten i andra hand, med chans till avkastning. - Under sommaren 2019 ska utemiljön göras vid.
Kommunikation:  Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.
Allmänt:  Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.
Övrigt:  Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!
Förening
Allmänt:  Brf Citadellet består av en huskropp med tre våningar. Föreningen tillåter juridisk person som köpare. Bostadsrättsinnehavaren får hyra ut i andra hand.
Parkering:  Fri parkering på området.