Ängelholmsvägen 30

Båstad, Båstad area

Vackert belägen och byggklar tomt i Centrala Båstad bara ett stenkast ifrån all tänkbar service.

Pris:  2 295 000 kr

Christine Widd

Reg.Fastighetsmäklare | Jur.kand

Eva Norrstam

Reg.Fastighetsmäklare

Ref.Nr:  CW03065 Tomtarea:  761 m²

Rumsbeskrivning: 

Centralt belägen tomt med viss utsikt över Laholmsbukten!

Obebyggd tomt med utsikt i Centrala Båstad. Då det inte finns mycket tomtmark kvar i de Centrala delarna av Båstad är vi stolta över att kunna presentera denna byggklara tomt där vatten, avlopp samt fiber är framdraget till tomtgränsen. Fastigheten ligger inom plan vilket gör att man får bygga på 25 % av ytan. I detta fall innebär det en bottenplatta ca 190 kvm.

Tillträde:  Omgående eller enl ö.k
Energideklaration:  Behövs ej
Fastighetsbet.:  Barret 21
Övrigt:  Vatten, avlopp samt fiber är framdraget till tomtgränsen.
Taxeringskod:  210
Taxeringsvärde:  819 000 kr
Summa pantbrev:  2 000 000 kr
Tomt:  Insynsskyddad trädgårdstomt
Vatten/avlopp:  Vatten saknas. Avlopp saknas.
Servitut:  Last, Officialservitut: Gångväg, 11-BÅS-526/79 Förmån, Officialservitut: Väg, 1278-1275 Förmån, Officialservitut: Väg, 1278-1582 Last, Ledningsrätt: Vatten och avlopp, 1278-1735 Förmån, Avtalsservitut: Markområde, 1278IM-01/6116 Last, Avtalsservitut: Markområde, 1278IM-01/6117
Kommunikation:  Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.
Allmänt:  Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.
Övrigt:  Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat Sveriges bästa bokhandel (utnämning 2012), en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och cykling för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité.