Kullabergsvägen 23

Mölle, Höganäs area

Oemotståndligt läge mitt i Mölle! Välkommen till denna exklusiva och charmiga trea på med havsglimt.

Pris:  3 295 000 kr

utgångspris

Miguel Ehrenfeldt

Reg.Fastighetsmäklare

Anna Olsson

Reg.Fastighetsmäklare

Ref.Nr:  ME03029 Rum och kök:  3 rum Boarea:  86 m² Månadsavgift:  4547 kr

Rumsbeskrivning: 

Centralt i Mölle ligger Gamla Hotell Mölleberg som 2006/2007 omvandlades till sju exklusiva bostadsrätter på helt fantastiskt läge. Här erbjuds utsikt över byn och havet, en kort promenad från lägenheten når du den mysiga hamnen med restauranger. Det är med mycket nöje vi presenterar en stilfull och välplanerad bostad där de flera fönsterna skapar ett fint ljus. Två sovrum och öppna ytor mellan vardagsrum, matplats och kök. Exklusivt helkaklat badrum med kalkstensgolv, badkar och tvättmöjligheter. Bostaden har genomgående parkettgolv och i hall/entré står en vacker gammal kakelugn.

Föreningen har mysiga gemensamma terrasser både under tak och kring klipporna i trädgården.
I avgiften ingår samtliga kostnader; värme, vatten, el, kabel-TV och parkeringsplats. I byggnaden finns källarförråd och två övernattningsrum som får hyras av medlemmarna föreningen.

Mölle med omgivning erbjuder spektakulära naturupplevelser, fantastiska bad och inte minst den vackert belägna 18-håls golfbanan, Mölle GK. Mölles hamnområde erbjuder flera restauranger, hotell och salta bad. Byn omges av Kullaberg och Kattegatt med dramatiska klippformationer mot havet och grönskande bokskog.

Upplev Mölles storhet, varmt välkomna att boka in din privata visning!

Kök

Luftigt och ljust Ballingslövs kök med vita skåpluckor och bänkskiva i portugisisk kalksten. Köket är utrustat med extra stor rostfri kyl/frys med ismaskin (Miele), ugn och mikrovågsugn i arbetshöjd, spishäll, fläkt samt integrerad diskmaskin.

Badrum

Stilfullt helkaklat badrum i exklusivt material på väggar och golv. Kalkstensgolv med golvvärme, badkar, toalett, handfat och tvättpelare tvätt/tork.

Visning

Vi på Nadjafi & Kristensen är måna om allas hälsa och trygghet.
Vi följer de samhällsrekommendationer och policys som finns kring Coronaviruset.
Tillsammans måste vi tänka på att inte ta i hand när vi hälsar, hålla avstånd, använda armvecket vid hosta eller nysning. Vid förkylning stannar vi hemma. Vi erbjuder enskilda visningar och sprider ut visningarna alternativt digitala visningar. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka din visning. Var rädd om dig.

Vänliga hälsningar Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Tillträde:  Enligt överenskommelse
Byggnadstyp:  Flerfamiljshus
Byggnadsår:  1895
Uppvärmning:  Centralvärme
Energideklaration:  Utförd
Fastighetsbet.:  Mölle 13:57
Fönster:  2-glas, isolerglas
Beräknat antal pers:  2
Kommentar:  All drift ingår i månadsavgiften utom försäkring
Övriga byggnader:  I byggnaden finns förråd samt övernattningsrum. Föreningen har även flera gemensamma uteplatser i trädgården samt under tak.
Kommunikation:  Man tar sig smidigt med buss 223 till Helsingborg och Höganäs som ligger på behagligt avstånd.
Allmänt:  Vackra Mölle har ända sedan 1800-talet lockat till sig sol- och badgäster till sina spännande badställen och härliga omgivningar. Hotell Mölleberg är ett av de äldsta hotellen i Mölle och genom åren har det funnits många pensionat och badhotell som bidragit till den charmiga bilden av Mölle, något som följer med än idag med vackra byggnader och vacker natur med många promenadstråk.
Förening
Renoveringar:  Utbyte av terrassräcken samt ommålning av hela fastigheten har gjorts 2017-2018.
Parkering:  Parkering finns vid fastigheten.