Portixol & Molinar

Här finner ni det perfekta boendet för hela familjen med havet precis utanför dörren och en kort promenad till allt som La Palma har att erbjuda.

Pris:  2 195 000 EUR

Djavad Kristensen

Reg.Fastighetsmäklare

Ref.Nr:  JS02951 Rum:  5 rum Sovrum:  4 sovrum Boarea:  181 m²

Rumsbeskrivning: 

Fantastisk lägenhet med havsutsikt och privat terrass!
Precis vid stranden och hamnen i Portixol, finner ni denna underbar lägenhet som är en del av ett exklusivt urbaniseringsprojekt på ett exceptionellt läge. Rumsfördelningen och den högkvalitativa renovering gör denna lägenhet till en plats att trivas i och som kan bli din nya drömbostad. Det ljusa vardagsrumet ger direkt tillgång till den privata terrassen med utsikt över stranden och palmerna som är en av lägenhetens höjdpunkter. Det stora sovrummet, med eget badrum, och det andra sovrummet på framsidan har havsutsikt och direkt tillgång till terrassen. Dessutom har denna lägenhet: ett lyxig utrustat kök, ytterligare två sovrum, ytterligare två badrum, en gästtoalett och tvättstuga. Dessutom finns det centralt luftkonditionering, 24- timmar säkerhet med conciergen, två hissar i byggnad, två gemensamma pooler och en padelbana samt en privat parkeringsplats slutför detta unika erbjudande.
Detta är ett perfekt tillfälle att njuta av ett elegant boende med fantastiskt havsutsikt i en av de mest exklusiva och trevliga områden på Mallorca.

Energideklaration:  Behövs ej