Utskiftesvägen 45

Båstad, Båstad area

Trevligt och familjevänligt souterränghus på Båstad Väster på återvändsgata för dig som söker mycket utrymme för familj, vänner eller hyresgäster endast fem minuter från centrala Båstad.

Pris:  3 495 000 kr

Christine Widd

Reg.Fastighetsmäklare | Jur.kand

Ref.Nr:  EN02787 Rum:  6 rum Sovrum:  4 sovrum Boarea:  151 m² Tomtarea:  472 m²

Kök

Kök i öppen planlösning mot sällskapsrummet och direktaccess till balkongen. Köket är utrustat med kyl/frys (AEG), diskmaskin (Husqvarna) (2011), spis (Cylinda) (2015), fläkt (2009), köksskåp från IKEA (2009).
Balkongen löper längs med köket/sällskapsrummet.

Badrum övre plan

Badrum med klinkers, toalett, handfat, dusch, tvättnedkast som löper rakt ner till tvättstugan för ett smidigt hanterande av tvätt. Spotlights i taket och öppningsbart fönster.

Badrum på nedre plan

Badrum med klinkers, handfat, toalett, dusch och handdukstork.

Tvättstuga

Stor tvättstuga med tvättmaskin (2014), torktumlare (2014) och ny VVB utbytt 2017.

Dokument:  Energideklaration
Byggnadstyp:  Souterrängvilla
Byggnadsår:  1979
Uppvärmning:  Värmepump-luft/luft 2009 (el) och el (direktverkande)
Energideklaration:  Utförd
Fastighetsbet.:  Kattfoten 8
Övrigt:  Fiber ej indraget idag, säljaren har Boxer via antenn.
LARM finns via Verisure, kan övertas av köparen.
Stomme:  Trä/betong
Fasad:  Trä/tegel
Fönster:  Isolerglas
Bjälklag:  Mellanbjälklag i betong
Tak:  Betongpannor
Driftkostnad:  43 666 kr/år
Uppvärmning:  30 130 kr/år
VA:  4 501 kr/år
Renhållning:  4 608 kr/år
Försäkrning:  4 427 kr/år
Beräknat antal pers:  2
Kommentar:  I uppvärmningskostnaden ingår kostnader för hushållsel. Garage: 134 kr/år
Taxeringskod:  220
Taxeringsvärde:  2 083 000 kr
Summa pantbrev:  2 127 200 kr
Tomt:  Insynsskyddad trädgårdstomt.
Vatten/avlopp:  Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Övriga byggnader:  Garage finns.
Kommunikation:  Med bil når du inom 15 minuter flera golfbanor, shopping och storslagen natur men även E6 som tar dej till Malmö i söder eller Göteborg i norr på ca 1,5 timme. Allmänna kommunikationer i form av buss finns i närområdet och tåg ger dig bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Via flygplatsen i Ängelholm tar du dig bl.a. till Stockholm på cirka en timme.
Allmänt:  Väster om kyrkan i Båstad ligger detta område med omväxlande äldre och nybyggda villor, anrika Skånegården samt radhus och parhus. Närheten till både havet och byn gör området attraktivt för såväl permanent- som fritidsboende. Området präglas av grönområde, fruktodlingar, kust och vackra omgivningar.

Längs strandpromenaden tar man sig enkelt till fots in till hamnen och Båstad centrum med nöjen restauranger och shopping. De flesta husen ligger med havsutsikt då området sluttar ner från åskanten mot Laholmsbukten och nere vid strandkanten ligger Paulins badbrygga som inbjuder till svalkande dopp hela sommaren.

Väljer du att ta dig västerut, så når du med en kort cykelfärd Norrvikens trädgårdar, som förutom en fantastisk trädgård erbjuder olika evenemang, konserter, utställningar och marknader.

Naturen är en stor del av livet på Bjäre. Runt om hela kusten finns mängder av stränder och badmöjligheter både från sandstrand och klippor. Om man hellre vill använda naturen för fysisk aktivitet så finns det flera möjligheter att vandra och cykla på och runt Hallandsåsen.
Övrigt:  Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.