Kullabergsvägen 23

Höganäs, Höganäs area

Med egen altan på klipporna och utblick över Mölles bykärna & hamn hittar man snabbt lugnet.

Miguel Ehrenfeldt

Reg.Fastighetsmäklare

Anna Olsson

Reg.Fastighetsmäklare

Ref.Nr:  ME02778 Rum och kök:  2 rum Boarea:  87 m² Månadsavgift:  4587 kr

Rumsbeskrivning: 

I idylliska Mölle har vi nu det stora nöjet att presentera en bostadsrätt på högt och helt oslagbart läge. Omgivningarna erbjuder fantastiska naturupplevelser så som Kullens fyr och Nimis, eller varför inte gå några slag på vackra Mölle golfbana. Byn omges av Kullaberg och Kattegatt med dramatiska klippformationer mot havet och grönskande bokskog.
Mitt i Mölle intill det smakfulla turisthotellet ligger dessa sju lägenheter som 2005 omvandlades från Gamla Hotell Mölleberg till bostadsrätter med utblick över Mölle hamn och hav. Föreningen Brf Hotell Mölleberg har flera mysiga gemensamma terrasser både under tak och kring klipporna i trädgården.

En trappa upp från Kullabergsvägen hittar vi denna välplanerade lägenhet med fönster längs med hela fasaden i sydväst. Planlösningen är öppen mellan vardagsrum, matplats och kök med utgång till altanen på klipporna. Vackert ljusflöde från de många fönsterna och charmigt dekorativa järnpelare sätter stil på rummet. Rymlig hall med garderober och stort helkaklat badrum med dusch och bra underskåpsförvaring. Lägenheten har genomgående parkettgolv med ljusa målade väggar och spotlights i taket. Här ingår både parkering och förråd i avgiften.

Kontakta oss för visning och upplev Mölles storhet!

Kök

Öppet kök med vita skåpsluckor, ekbänkskivor och köksö med plats för barstolar. Inredningsmässigt har köket rostfria vitvaror i form av induktionsspis, ugn, fläkt, kyl och frys i fullhöjd och diskmaskin (allt från Siemens). Altandörr ut mot egen liten uteplats på klipporna.

Sovrum

Sovrum med plats för dubbelsäng, "walk-in-closet". Härligt ljusinsläpp med utsikt. Parkettgolv och vita väggar.

Badrum

Helkaklat badrum med stort handfat och flera underskåp för förvaring. Dusch med duschvägg, toalett, tvättmaskin och torktumlare (Siemens). Värmeslingor i golvet.

Tillträde:  Enligt överenskommelse
Byggnadstyp:  Flerfamiljshus
Uppvärmning:  Centralvärme
Energideklaration:  Utförd
Fastighetsbet.:  MÖLLE 13:57
Fönster:  Energifönster
Beräknat antal pers:  2
Kommentar:  All drift ingår i månadsavgiften utom försäkring.
Övriga byggnader:  Vid kök och vardagsrum finns altandörr ut till en mysig liten altan intill klipporna med utsikt över hamnen och havet. Föreningen har även flera gemensamma uteplatser, både under tak och i trädgården, som får användas av de boende. Parkering ingår i månadsavgiften. Förråd på källarplan om ca 6-8 m² ingår i avgiften. Föreningen har två gästlägenheter som går att hyra av de boende.
Kommunikation:  Man tar sig smidigt med buss 223 till Helsingborg och Höganäs som ligger på behagligt avstånd.
Allmänt:  Vackra Mölle har ända sedan 1800-talet lockat till sig sol- och badgäster till sina spännande badställen och härliga omgivningar. Genom åren har det funnits många pensionat och badhotell som bidragit till den charmiga bilden av Mölle, något som följer med än idag med vackra byggnader och vacker natur med många promenadstråk.
Förening
Renoveringar:  Utbyte av terrassräcken samt ommålning av hela fastigheten har gjorts 2017-2018.
Parkering:  Parkering finns vid fastigheten.