Portixol & Molinar

Välkomna till detta fantastiska boende i tre plan som är byggt 2017 inklusive en stor härlig takterrass som bjuder på en fantastisk vy ut över havet och omgivningarna.

Pris:  1 050 000 EUR

Djavad Kristensen

Reg.Fastighetsmäklare

Ref.Nr:  MM02539 Rum:  5 rum Sovrum:  4 sovrum Boarea:  200 m²

Rumsbeskrivning: 

Detta nya, fräscha boende ligger på två våningar plus en stor, privat takterrass. Här bor man på första raden bredvid den idylliska fiskehamnen Cala Gamba. Den första våningen består av ett vardagsrum och matsal samt en liten terrass med havsutsikt, ett stort kök, ett sovrum och ett badrum. Den andra våningen består av tre rymliga sovrum och två badrum. Sovrummet på denna våning har en balkong som ligger framför havet. Takterrassen om cirka 75 kvm upptar hela tredje våningen från vilken du kan njuta av fantastisk utsikt och har möjligheter att ställa in en jacuzzi. För större komfort har huset en hiss som går från huvudentrén till takterrassen. Alla rum består av luftkonditionering C/H.

Detta område har en vacker strandpromenad där man kan njuta av de bästa solnedgångarna på ön och ligger bara några minuter från flygplatsen och Palma centrum.

Bekvämligheter

- Hiss
- Takterrass
- Larmsystem
- Luftkonditionering
- Gästtoalett
- Balkong
- Havsutsikt
- Inbyggt kök

Tillträde:  Enligt överenskommelse
Byggnadsår:  2017
Energideklaration:  Finns för närvarande inte
Övrigt:  Alla våra objekt på Mallorca förmedlas av välrenommerad representant på orten.

Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över större delen av Mallorca så tveka inte att höra av er med önskemål. Vi ser till att finna det ni söker!

Vidare har vi god kontakt med advokater & Notarie Publicus. Allt för att ert köp av fastighet eller lägenhet på Mallorca skall ske så smidigt och säkert som möjligt.

För mer information och förfrågningar gällande boende på sydvästra Mallorca och Palma de Mallorca kontakta Djavad Kristensen.
Allmänt:  Områdena Portixol och Molinar är underbara med sina gulliga, låga hus och där är det enkelt att hitta små, mysiga restauranger. Det finns en trevlig gångväg dit ut från La Palma och det är en lagom lång promenad.