Fiskebyn 1 - 10

Mellbystrand, Laholm area

I vackra Mellbystrand endast ett par hundra meter från stranden ligger underbara Fiskebyn, 10 genuint byggda bostäder i sten som med öppen planlösning är ljusa och härliga med en fantastisk känsla rak

Pris:  3 595 000 kr

Från pris

Djavad Kristensen

Reg.Fastighetsmäklare

Daniel Nadjafi

Koordinator

Ref.Nr:  DN02364 Rum:  4 rum Sovrum:  2 - 3 sovrum Boarea:  111 m²

Rumsbeskrivning: 

På utmärkt läge i sköna Mellbystrand erbjuder vi nybyggda par-/radhus på friköpta tomter. Byggda i sten med putsad fasad i modern still och med genomgående hög standard för ett trivsamt och lättskött boende nära strand och natur. Med möjlighet till 2 eller 3 sovrum är detta boende perfekt för både den lilla familjen eller ett de som vill njuta av fördelarna av att bo i en nybyggd bostad.

En gedigen entré med hall som har goda avhängningsmöjligheter välkomnar er hem. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ökar känslan av rymd och gör detta till en underbar sällskapsyta. Köket är från Marbodal med vitvaror från Electrolux/Husqvarna. Vidare på entréplan finns ett master bedroom med gott om förvaring där man intill har ett helkaklat duschrum med anslutande tvättstuga.

På ovanvåningen finns ett sovrum/arbetsrum och ett stort allrum som kan delas av om man vill ha ytterligare ett sovrum. Här uppe finns även ett helkaklat badrum med ett takfönster som ger härligt ljus till ovanvåningen.

Bostaden har genomgående släta och vitmålade innerväggarna för en ren och stilfull känsla som ger utrymme att sätta sin egen prägel. De väl utvalda materialen fortsätter med massiva innerdörrar, med vita beslag från Beslag Design, och genomgående ekparkett i hela huset.

Välkomna till ett gediget och bekymmersfritt boende i Mellbystrand med naturen och havet som närmaste granne!

Pris: 3.595.000 - 3.795.000

Tillträde:  Enligt överenskommelse
Byggnadstyp:  1½-plansvilla
Byggnadsår:  2017-2018
Uppvärmning:  Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme.
Energideklaration:  Behövs ej
Övrigt:  Anlagd utemiljö med gräsmatta, avenbokshäck och trädeck i söderläge med sidplank för vindskydd.

Isolerat förråd med indragen el.

Tillgång till egen parkeringsplats i anslutning till bostaden.

Byggherre: Eddie Bengtssons bygg AB
Grundläggning:  Platta på mark
Stomme:  Lättbetong
Fasad:  Puts/Träpanel
Fönster:  3-glas-isolerglas
Bjälklag:  Trä
Tak:  Tegel
Utv. plåtarbete:  Aluzink
Tomt:  Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning:  Tomtarea 140 - 341 m² (friköpt). Tomttyp: Anlagd trädgårdstomt.
Vatten/avlopp:  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp
Servitut:  Servitut: Rättigheter-förmån: Officialservitut Byggnad Rättigheter-last: Avtalsservitut Badhytt Mm; Avtalsservitut Väg; Officialservitut Byggnad Inskrivna servitut/Övr gravationer: Avtalsservitut Badhytt Mm, Avtalsservitut Väg Gemensamhetsanläggning: Laholm Mellby GA:5, Laholm Åmot GA:3, Laholm Åmot GA:4, Laholm Åmot GA:5, Laholm Åmot S:13
Kommunikation:  Laholms kommun har ett vittförgrenat nät av kommunikationsleder. E 6 och Västkustbanan skär genom kommunens västligaste, riksväg 15 förbinder Halmstad med Karlshamn i Blekinge och riksväg 24 Laholm med Hässleholm i nordöstra Skåne. Busslinje Laholm - Laholms tågstation - Mellbystrand - Skummeslövsstrand - Tuvelyckan och Båstads tågstation går genom Mellbystrand.
Allmänt:  Mellbystrand, badorten som lockar allt fler till permanent boende. Det är inte så konstigt. Kombinationen av lugn och harmoni vid havet och närheten till E6:an gör Mellbystrand till ett passande boendealternativ för de flesta. Sveriges längsta sandstrand sträcker sig längs orten.
Övrigt:  Vid Lagans mynning eller Lagaoset är intresset för sportfisket av lax och havsöring stort. Naturen här är föränderlig med de strand sporrar som bildas när havsströmmarna får utloppet att sakta flytta sig norrut. En vacker plats att besöka och kanske prova på kitesurfing!