Catedral / Casco Antiguo

Detta magnifika radhus ligger i hjärtat av Gamla stan, bara ett stenkast från stadshuset och det mysiga torget i Santa Eulalia.

Pris:  1 400 000 EUR

Djavad Kristensen

Reg.Fastighetsmäklare

Ref.Nr:  MM01760 Rum:  5 rum Sovrum:  4 sovrum Boarea:  310 m²

Rumsbeskrivning: 

Detta magnifika radhus ligger i hjärtat av Gamla stan, bara ett stenkast från stadshuset och det mysiga torget i Santa Eulalia. Fastigheten med en yta om 310 m² fördelas över fem våningar som alla är i bra skick och har den ursprungliga karaktären bevarad.

Entréplan har en restaurang idag men den kan med små medel göras om till en butikslokal eller garage, allt efter dina behov. Här finns en separat entré till våningen ovanpå och här finns en matplatsdel, allrum med öppen spis samt ett fullt utrustat kök. På nästa plan finns tre sovrum, alla med högt i tak och vackra träbjälkar samt två badrum. Högst upp finns öppna ytor med mycket ljus samt en solig terrass om ca 12 m². Här har man den idealiska platsen för att sola samt njuta av utsikten över hustaken i Gamla stan och över katedralen.

Dessutom innehåller fastigheten luftkonditionering, gas centralvärme, klinkergolv och under renoveringen installationen av en hiss som skulle länka ihop alla våningar. Eftersom detta är hörnhuset vinner denna charmiga bostad en stor mängd naturligt ljus som lyser upp varje utrymme. Definitivt en intressant investering med otaliga möjligheter.

Tillträde:  Enligt överenskommelse
Energideklaration:  Finns för närvarande inte
Övrigt:  Härlig takterrass med fantastisk utsikt om ca 12 m².
Allmänt:  La Calatrava är Palmas gamla stad med gotiska och arabiska influenser blandat med underbara små vindlande gator som är kantade med vackra renässanshus. Här bor man i lugna kvarter bland gröna torg mitt i stadens puls med närhet till strand och bad. La Calatrava är ett av de exklusivaste områdena i Palma de Mallorca.