Port des Canonge

Om du söker den perfekta avkopplingen, gömda små vikar med kristallklart vatten och dessutom råkar ha en svaghet för genuina fiskrestauranger; Då är det detta det du letar efter!

Pris:  299 000 EUR

Djavad Kristensen

Reg.Fastighetsmäklare

Ref.Nr:  DK934 Rum:  2 rum Boarea:  60 m² Tomtarea:  1 000 m²

Rumsbeskrivning: 

Om du söker den perfekta avkopplingen, gömda små vikar med kristallklart vatten och dessutom råkar ha en svaghet för genuina fiskrestauranger; Då är det detta det du letar efter! Denna mysiga lilla bungalow totalrenoverades för bara några år sedan. Vid ombyggnaden passade man även på att förnya samtliga el- och vatteninstallationer.

Byggnaden på ett plan omfattar ett sovrum, ett badrum, ett kök samt ett vardagsrum med öppen spis. I den välskötta mediterranska trädgården växer olika frukt- och olivträd som alla bär frukt under säsong. Olika platser inbjuder till att antingen sola eller att bara njuta av en chillout i skuggan. Port des Canonge ligger inom gångavstånd där två utmärkta fiskrestauranger befinner sig. Havet når man på ca. fem minuter via en gångstig. Låga underhållskostnader samt känslan av ostördhet i en intakt natur gör denna fastighet till något aldeles speciellt.

Pris: 299.000 EUR

Tillträde:  Enligt överenskommelse
Energideklaration:  Finns för närvarande inte
Övrigt:  Öppen spis, trädgård.
Energi certifikat finns
Allmänt:  Nordvästra Mallorca är en av de mest populära destinationerna för dagsturister och ett "insider tip" för många som vill bosätta sig på ön. Regionen är känd för sin vackra natur, glesa bebyggelse, sina citrusodlingar och mångtaliga olivträd. Sóller-dalen är omgiven av storslagna höga berg, däribland det högsta på ön, det kända Puig Mayor. Skiftandet av färgnyanser som bjuds vid solnedgången är ett sant skådespel. Imponerande och klassiska herrgårdar med höga fassader ligger elegant inbäddade i grönskan, något som man bara sällan finner på andra delar av Mallorca. Ett måste är tågresan från Palma till Sóller som löper genom Tramuntanabergen för att sedan nå fram till apelsindalen. Sedan tunneln strax innan Sóller blev färdig når man staden på 20-25 minuter med bil från Palma och från flygplatsen.