Sóller - Puerto Sóller

Omringad av de dramatiska Tramuntana-massivet och endast några få minuter från centrum och Katedralen befinner sig denna exklusiva villa i Jugend-stil.

Pris:  2 600 000 EUR

Djavad Kristensen

Reg.Fastighetsmäklare

Ref.Nr:  DK933 Rum:  7 rum Boarea:  430 m² Tomtarea:  3 200 m²

Rumsbeskrivning: 

Omringad av det dramatiska Tramuntana-massivet och endast några få minuter från centrum och Katedralen befinner sig denna exklusiva villa i Jugend-stil. En totalrenovering av fastigheten gjordes år 2006 där man lyckats med spagaten att både bevara charm och gamla detaljer samt att komplettera med modern teknik som bla. centralvärme och luftkonditionering.

På bottenplanet finns ett stort och ljust kök med matplats och öppen spis, en klassisk entréhall samt ett kontorsrum. På första våningen återfinns ett rymligt vardagsrum samt master-suiten med ett vackert designat badrum och klädkammare. Den andra våningen rymmer ytterligare fyra sovrum och tre badrum. Vid sidan om huset ligger en stor och insynsskyddad pool, en loggia med utekök, Duch och toalett jämte ett vidträckt terrassområde. Omgivet av en Citron och Apelsinlund erbjuder denna fastighet en kombination av avstressat och lyxigt boende. En carport med plats för flertalet bilar och en bred infart leder upp till själva huset. Trädgården i denna främre del av fastigheten är nyanläggd och bjuder på en rik mängd av mediterransk växtlighet i olika färger och nyanser. Detta är tvivellöst en idealiskt fastighet för den som söker ett permanent boende nära till Sóller och Puerto Sóller.

Pris: 2.600.000 EUR

Tillträde:  Enligt överenskommelse
Energideklaration:  Finns för närvarande inte
Övrigt:  Centralvärme, luftkonditionering, öppen spis, pool, källare, trädgård
Energi certifikat finns
Allmänt:  Nordvästra Mallorca är en av de mest populära destinationerna för dagsturister och ett "insider tip" för många som vill bosätta sig på ön. Regionen är känd för sin vackra natur, glesa bebyggelse, sina citrusodlingar och mångtaliga olivträd. Sóller-dalen är omgiven av storslagna höga berg, däribland det högsta på ön, det kända Puig Mayor. Skiftandet av färgnyanser som bjuds vid solnedgången är ett sant skådespel. Imponerande och klassiska herrgårdar med höga fassader ligger elegant inbäddade i grönskan, något som man bara sällan finner på andra delar av Mallorca. Ett måste är tågresan från Palma till Sóller som löper genom Tramuntanabergen för att sedan nå fram till apelsindalen. Sedan tunneln strax innan Sóller blev färdig når man staden på 20-25 minuter med bil från Palma och från flygplatsen.