Skolebacksvägen 6

Båstad, Båstad area

TOMTEN ÄR RESERVERAD! Om du vill bo på landet men ha närhet till all service och havet finns i Grevie Kyrkby mitt på Bjärehalvön denna byggklara tomt om 1480 m².

Pris:  855 000 kr

inkl. VA och el och fiber

Eva Norrstam

Reg.Fastighetsmäklare

Ref.Nr:  EN604 Tomtarea:  1 480 m²

Rumsbeskrivning: 

Nu finns möjlighet att bygga nytt hus i mysiga Grevie Kyrkby - här finns det sju tomter i storlek från ca 1400 m² - 1900m² och pris mellan 750 000 - 895 000 kr. Tomterna ligger naturskönt på Bjärehalvöns södra sida omgiven av böljande landskap och endast ca 3 km till fantastiska bad vid sandstranden i Ängelsbäcksstrand.

I samarbete med Anebyhus finns nu möjlighet att förvärva tomt inkl. nyckelfärdigt hus från 3 Mkr. För mer information om husmodellerna se länken nedan eller kontakta mäklaren direkt.
http://anebyhusgruppen.se/ekonomen

Visningshus Ekonomen 156 från Anebyhus är nu på plats på en av tomterna - kontakta oss direkt för mer info!

För dig som pendlar till arbetet tar det ca 10 minuter med bilen ut till E6:an och till Stockholm via Ängelholm/Helsingborgs flygplats tar det ca 1,5 tim. Till Förslövs nya järnvägsstation är det ca 2 km - här tar man sig enkelt till Göteborg/Köpenhamn på ca 1,5 tim.
I Grevie Kyrkby finns Montessoriskolan Asken med både förskola och skola åk 0-6. Åkagårdens golfklubb med restaurang ligger på gångavstånd och till Grevie by med ICA-butik mm är det ca 1km.
Ett fantastiskt läge mitt på Bjärehalvön där man har all service på bekvämt avstånd och en lugn och naturnära boendemiljö.

Till Båstads nöjes- och shoppingliv och det pittoreska Torekov längst ut på Bjärehalvöns spets tar det ca 15 minuter med bil.

Energideklaration:  Finns för närvarande inte
Fastighetsbet.:  Grevie 25:4
Taxeringskod:  210
Taxeringsvärde:  234 000 kr
Summa pantbrev:  650 000 kr
Tomt:  Naturtomt/trädgårdstomt
Tomtbeskrivning:  Högt belägen tomt i Grevie Kyrkby med byggrätt om 220 m² varav max 60 m² komplementbyggnad. Möjligt att bygga souterräng- eller enplanshus.
Vatten/avlopp:  Kommunalt VA
Servitut:  Gemensamhetsanläggning: Båstad Grevie GA:3, Gemensamhetsanläggning: Båstad Grevie GA:4 Last: Ledningsrätt Gas, 1278-1103.1
Kommunikation:  Bussen som har stopp nära området går till Förslöv och dess nya tågstation - här tar man sig både norr- och söderut med lokaltåg som ansluter till Öresundståg i Halmstad/ Ängelholm för vidare resa mot Göteborg/Köpenhamn
Allmänt:  Mysiga Grevie Kyrkby ligger mitt på vackra Bjärehalvön med närhet både till kommunikationer, golfbana, havet och service. Ängelsbäcks vita strand och Grevie backars naturreservat som inbjuder till långa promenader finns på gång- eller cykelavstånd.
I Kyrkbyn finns Montessoriskola åk 0-6 samt förskola, äldreboende och Kvinnaböske krog på promenadavstånd