Malen
Sverige
Parhus på perfekt läge intill Malens strandskog med fina promenadstråk, härlig natur samt havet och stranden som väntar runt hörnet. Ljust och välplanerat boende med öppen social planlösning på bottenplan och tre sovrum på ovanplan. Stor härlig uteplats på baksidan med vyer mot vattnet.
Rum:  4 rum
Boarea:  99 m²
Arild
Sverige
Hyr ett charmigt hus i Arild med vy över Skälderviken och Kullaberg. Huset består av 2 sovrum, 4 bäddar, allrum med öppen planlösning mot kök. Uteplats med havsutsikt. Kontakta Maija Rampe på tel. 073 063 61 77 eller maija@staycay.se.
Rum:  5 rum
Norrviken
Sverige
Hyr en lägenhet på Norrvikens Kust i Båstad på 96 m² kvm. Bostadsområde ligger precis vid havet med uteplats, pool, padel, badbrygga & tennis. Endast 2,5 km till hamnen i Båstad längst strandpromenaden. För mer information kontakta Maija Rampe, 073-063 61 77, maija@staycay.se
Rum:  3 rum
Boarea:  96 m²
Torekov
26978 Torekov
Sverige
Välkomna att hyra detta lättbebodda och trevliga hus på Solsidan i Torekov. Ett härligt hus med närhet till både service på Torekov Hotell och alla sköna naturområden runtomkring. Early Bird Special: boka en sommarvecka under 2019 innan året tar slut och betala endast 10.000/vecka.
Rum:  4 rum
Boarea:  105 m²
Båstad
Sverige
En fantastisk villa för hela familjen, mitt i Båstad på lugnt läge som erbjuder ett rymligt hus på cirka 90 kvadrat boendeyta i två våningar. Det finns två sovrum som är idealiskt för två familjer då det finns möjlighet att bo fyra gäster till på ovanloftet. Totala sängplatser, 8. Hyra/vecka
Rum:  3 rum
Boarea:  90 m²