Båstad area

Hyr ett fantastiskt hus med en svårslagen atmosfär. Huset är nära natur, golf, hästar, skog, bad och båtliv. Avkoppling för hela familjen med 5 sovrum och en stor trädgård.

Hyra:  19950 kr

(Hyra avser veckohyra)

Daniel Nadjafi

Koordinator

Ref.Nr:  DN03085 Rum:  6 rum

Rumsbeskrivning: 

Hyr ett fantastiskt hus med en svårslagen atmosfär. Huset är nära natur, golf, hästar, skog, bad och båtliv. Avkoppling för hela familjen med 5 sovrum och en stor trädgård.

För mer information kontakta Maija Rampe, 073-063 61 77, maija [at] staycay.se

Allmänt:  Malen ligger längs med Båstads strandpromenad och är ett av de attraktivaste områdena i Båstad med vacker sandstrand. Via Strandpromenaden tar man sig enkelt till hamn och tennis och man har även närhet till fina promenadstråk längs med kusten och i Malens skog.

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.
Övrigt:  Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat Sveriges bästa bokhandel (utnämning 2012), en fin biograf och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité.