Torekov, Båstad area

Välkomna att hyra detta lättbebodda och trevliga hus på Solsidan i Torekov. Ett härligt hus med närhet till både service på Torekov Hotell och alla sköna naturområden runtomkring.

Hyra:  20000 kr

(Hyra avser veckohyra i Juli)

Daniel Nadjafi

Koordinator

Ref.Nr:  DN02908 Rum:  4 rum Boarea:  105 m²

Rumsbeskrivning: 

Välkomna att hyra ett Sol och Hav hus i detta nya fantastiska område intill Heden på Solsiden i Torekov. Du hyr ett drömhem på en av Skånes bästa adresser med genomgående kvaliteter som få boenden i Torekov kan erbjuda. Helen och Donalds hus är nämligen byggt för uthyrning. Du som vill ha en sköna dagar i Torekov med golf, cykling, tennis, bekanta dig med trevliga Bjärehalvön eller kanske bara koppla av i den fina naturen, ja då går det bra att hyra denna nya fina villa.

Villan är på 105 kvm, har förutom vardagsrum och kök, 3 sovrum och 2 wc/dusch. Villan har 6 bäddar och är fullt utrustad.

Ett hus med en ljus och rymlig villa med öppen social planlösning som är gjord för samvaro. Boende är naturnära och modernt med otroliga omgivningar och promenadavstånd till hav och strand.

Kontakta Maija Rampe som är hyresförmedlare och sköter bokningar för denna fina villan på tel. 073 063 61 77 eller maija [at] staycay.se.

Allmänt:  Torekov är den lilla fiskebyn med läge längst bort på Bjäre halvöns yttersta spets är en riktig pärla. Alldeles vid havet och med utsikt över allas favorit & utflyktsmål Hallands väderö har Torekov en alldeles egen charm. Mycket i Torekov koncentreras till livet vid hamnen där segelbåtar ligger sida vid sida med fiskebåtar. Från hamnen utgår turbåten till Hallandsväderö som åker fram och tillbaka mellan byn och ön. I hamnen kan man äta rökt makrill och glass medan man följer båtlivet från kajen bland fiskebodarna. Dopp från morgonbryggan, besök på någon av restaurangerna i hamnen, gårdsbutikerna med lokalt producerad mat, underbara promenader, golfbanor ;för livsnjutaren har Torekov har mycket att erbjuda. Torekov blandar på sitt eget sätt sommarens morgondopp, träskor och cocktailfester med vardagens bekvämligheter så som matbutik, skola och barnomsorg. Torekov är en by med flera sidor och hittar lätt en plats i ditt hjärta oavsett om det är sommarens vimmel eller årets lugn och stillhet som lockar dig.