Båstad area

En fantastisk villa för hela familjen, mitt i Båstad på lugnt läge som erbjuder ett rymligt hus på cirka 90 kvadrat boendeyta i två våningar.

Hyra:  17150 kr

(Hyra avser veckohyra)

Daniel Nadjafi

Koordinator

Ref.Nr:  DN02716 Rum:  3 rum Boarea:  90 m²

Rumsbeskrivning: 

En fantastisk villa för hela familjen, mitt i Båstad på lugnt läge som erbjuder ett rymligt hus på cirka 90 kvadrat boendeyta i två våningar med underbara vyer över Båstad. Det finns två sovrum som är idealiskt för två familjer då det finns möjlighet att bo fyra gäster till på ovanloftet. Totala sängplatser, 8.

Bostaden har en öppen planlösning med matdel och soffhörna. Köket är utrustat med allt du behöver för fina middagar på uteplatsen med utemöbler och grillplats eller i matsalen.

Båstads Sportcenter ligger som granne till villan samt cirka 10 min gångavstånd till centercourt, badet, butiker och nöjen.

Kontakta Maija Rampe som är hyresförmedlare och sköter bokningar för denna fina villan på tel. 073 063 61 77 eller maija [at] staycay.se.

Allmänt:  Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.