Floravägen 16A

BÅSTAD, Båstad area

Centralt läge på vackra Malen finns detta boende med fyra rum och kök. Sällsynt tillfälle för den som är i behov av lägenhet med flera sovrum, hörnläge på markplan med privat entré.

Pris:  3 195 000 kr

utgångspris

Anna Olsson

Reg.Fastighetsmäklare

Ref.Nr:  AO03798 Rum och kök:  4 rum Boarea:  106 m² Månadsavgift:  4998 kr

Rumsbeskrivning: 

Sällsynt möjlighet för de som söker en större rymlig bostad på ypperligt läge på underbara Malen. Tre sovrum, stort badrum och luftigt kök med egen uteplats. Ytorna är välplanerade och på golvet ligger genomgående ekparkett och ljusa väggar. Ett boende som passar perfekt för den stora familjen eller för de som vill erbjuda övernattningsmöjligheter till gäster.

På behagligt avstånd från Köpmansgatan finns denna lägenhet som har helt privat entré gavelsidan med liten mysig uteplats. Väl inne upplever man direkt de rymliga ytorna där man från hallen får en inblick genom lägenheten. Hallen har praktiskt klinkergolv och bra klädförvaring, till vänster finns två sovrum med garderober och till höger från hallen kommer man in i vardagsrum med mysig soffhörna. Här är det öppet in mot köket och flera fönster som ger fint ljus till hela lägenheten. Köket är väldigt rymligt med mycket arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Vid matbordet finns utgång till den privata altanen som är inhägnad med staket och häck. På altanen finns både stensatt yta vilket gör det enkelt att flytta ut middagen och lite gräsyta. Stort badrum med tvättpelare med kaklade väggar. Vidare finns ytterligare sovrum samt klädkammare.

Från lägenheten är det promenadavstånd till allt Båstad erbjuder i form av service, butiker och restauranger. Som om inte det vore nog så är den fantastiska strandpromenaden nära som leder dig ner till både hav och strand samt de mysiga restaurangerna i hamnen. Kommunikationer och livsmedelsbutik finns på Lyckantorget endast ett fåtal minuter från lägenheten.
Ett praktiskt och lättskött boende på markplan där du med generösa ytor kan leva och bo lugnt samtidig som väldigt mycket ligger nära.
Varmt välkomna att kontakta Anna för att boka in dig på visning!

Visning

Vi på Nadjafi & Kristensen är måna om allas hälsa och trygghet.
Vi följer de samhällsrekommendationer och policys som finns kring Coronaviruset.
Tillsammans måste vi tänka på att inte ta i hand när vi hälsar, hålla avstånd, använda armvecket vid hosta eller nysning. Vid förkylning stannar vi hemma. Vi erbjuder enskilda visningar och sprider ut visningarna alternativt digitala visningar. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka din visning. Var rädd om dig.

Vänliga hälsningar Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Tillträde:  Enligt överenskommelse
Byggnadstyp:  Flerfamiljshus
Byggnadsår:  2006
Uppvärmning:  Frånluftsvärmepump
Energideklaration:  Ej utförd
Fastighetsbet.:  Ekan 7
Fönster:  3-glas
Driftkostnad:  15 600 kr/år
El:  15 600 kr/år
Beräknat antal pers:  5
Kommentar:  Driftkostnaden inkl. hushållsel & uppvärmning. Försäkring tillkommer.
Övriga byggnader:  Soprum med källsortering. Grönytor mellan byggnaderna, planteringar, lekplats och parkeringar.
Allmänt:  Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.
Förening
Allmänt:  Nybildad förening med 34 bostadsrätter. Byggnaderna uppfördes av Båstadhem som hyreslägenheter 2006 med utgångspunkt från bebyggelsen på strandnära Malen.