Paulins Väg 15D

Båstad, Båstad area

På ett av Båstads mest attraktiva lägen ligger denna charmiga lägenhet med fantastisk utsikt över Laholmsbukten.

Pris:  3 995 000 kr

Djavad Kristensen

Reg.Fastighetsmäklare

Daniel Nadjafi

Koordinator

Ref.Nr:  DN03711 Rum och kök:  3 rum Boarea:  70 m² Månadsavgift:  3230 kr

Rumsbeskrivning: 

Välkommen till denna ljusa, öppna och mycket välplanerade lägenhet med havsutsikt och uteplats på privat söderläge och in mot den gemensamma poolen på innergården.

Efter den rymliga entrén möts du av ett stort allrum som kombinerats med ljust kök från Ballingslöv, en öppning upp till nock som skapar behaglig rymd åt rummet.
I anslutning till vardagsrum och kök ligger det första sovrummet, där nuvarande ägare platsbyggt en våningssäng anpassad för riktiga resårbottnar, sängen går enkelt att montera ner vid behov.

Till vänster om entrén finns ett stort och ljust helkaklat duschrum. Här är förberett för tvättmaskin, men föreningen har även komplett tvättstuga i det intilliggande bostadshuset.
Det rymliga loftet en trappa upp lämpar sig utmärkt till såväl sovrum som ateljé. Härifrån avnjuts havsutsikt.

Bostaden har plats för fem sängplatser och har gott om förvaring, eftersom det på det övre planet finns rymliga garderober bakom skjutdörrsparti.
Till bostaden hör ett privat förråd i separat byggnad, samt ytterligare förråd för cyklar.

VISNING

”Vi på Nadjafi & Kristensen är måna om allas hälsa och trygghet.
Vi följer de samhällsrekommendationer och policys som finns kring Coronaviruset.
Tillsammans måste vi tänka på att inte ta i hand när vi hälsar, hålla avstånd, använda armvecket vid hosta eller nysning. Vid förkylning stannar vi hemma. Vi erbjuder enskilda visningar och sprider ut visningarna alternativt digitala visningar. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka din visning. Var rädd om dig.

Vänliga hälsningar Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling”

Tillträde:  1 juli eller senare
Byggnadstyp:  Skåneliknande kringbyggd 1½-plansvilla med pool
Byggnadsår:  70-talet.
Uppvärmning:  Vattenburen värme från berg -och jordvärme
Energideklaration:  Utförd
Fastighetsbet.:  Strandlyckan 32
Övrigt:  Fastigheten har utformats för att skapa karaktärsfulla och lättskötta boenden, med utrymme för både gemensam och privat samvaro. Bostäderna är modernt utrustade och ligger i en oslagbar miljö som kombinerar högklassig invändig standard med gott om utvändiga ytor att leva på året runt. Ett boende för den som önskar sig ett enkelt och behagligt liv.

I direkt anslutning till lägenheten finns två egna uteplatser, en mot det gemensamma poolområdet i västerläge och en i sydöst med en generös uteplats med härlig stor gröning intill som tillhör föreningen. En grön stomme av bokhäckar skärmar av samtidigt som den binder ihop och skapar ett enhetligt intryck kring hela fastigheten.

Nedanför området ligger en av Båstads populäraste badbryggor, Paulins brygga, samt tennisbanor som Brf Paulins Trädgård har ett antal andelar i som medger tider för bokning och spel.
Fönster:  2-glas
Kommentar:  Utöver avgiften tillkommer tariff avseende hushållsel på 1065 kr/mån. Inga andra avgifter till föreningen tillkommer. köparen står själv för försäkring och ev. fiberbredband.
Kommunikation:  Med bil når du inom 15 minuter tre golfbanor, shopping och ytterligare storslagen natur och är snabbt ute på motorvägen. Allmänna kommunikationer i form av buss finns i närområdet och tåg ger dig bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Via flygplatsen i Ängelholm tar du dig bl.a. till Stockholm på cirka en timme.
Parkering:  Ingår i avgiften liksom pool samt tillgång till tennisbanorna nedanför.
Allmänt:  Fastigheten ligger i det attraktiva och natursköna området Båstad Väster. Området ligger avskilt och karaktäriseras av sina lugna omgivningar, med Strandpromenaden slingrande nere vid vattnet och Paulins brygga som inbjuder till svalkande dopp hela sommaren.

Väljer du att ta dig västerut, så når du med en kort cykelfärd Norrvikens trädgårdar, som förutom en fantastisk trädgård erbjuder olika evenemang, konserter, utställningar och marknader.

Naturen är en stor del av livet på Bjäre. Runt om hela kusten finns mängder av stränder och badmöjligheter både från sandstrand och klippor. Om man hellre vill använda naturen för fysisk aktivitet så finns det flera möjligheter att vandra och cykla på och runt Hallandsåsen.
Övrigt:  Området präglas av grönområde, fruktodlingar, kust och vackra omgivningar. Nedanför fastigheten har man tillgång till både tennisbanor, badbrygga och en strandpromenad som tar en både till Norrvikens Trädgårdar och Båstad hamn. Ett underbart område på Väster i Båstad där solnedgångarnas rosa himmel vackert lyser långt in på kvällen.
Förening
Allmänt:  Välskött och trevlig Brf på Väster i Båstad med gemensamt poolområde och stor gröning / äppellund öster om byggnaderna.
Parkering:  Ingår i avgiften.