Båstad Centrum
Endast 1 kan vara No 1 i Båstad - här är den! Lyxig gaveletagevåning mitt i Båstad med låg avgift. Intill mysiga torget i Båstad, ligger denna exklusiva etagevåning. Från takterrassen o våningens båda plan har du magisk havsutsikt! Det finns bara en som denna, missa inte chansen!
Rum och kök:  5 rum
Boarea:  175 m²
Skicka intresseanmälan
Mölle
Inom snar framtid kommer denna otroligt charmiga lägenhet på ett av Mölles bästa lägen ut till försäljning. En renoverad, ljus och välskött trea intill det gamla turisthotellet och från lägenheten har du utsikt över Mölle hamn och havet. Omgivningarna erbjuder fantastiska naturupplevelser så som Kullens fyr och Nimis, eller varför inte gå några slag på vackra Mölle golfbana. Byn omges av Kullaberg och Kattegatt med dramatiska klippformationer mot havet och grönskande bokskog. Välkomna med ert intresse!
Skicka intresseanmälan
Båstad Centrum
På unikt läge mitt i Båstad ett stenkast ifrån tennis, hamn och strand finner ni detta ståtliga parhus. Boendet har genomgått en total renovering med moderna driftsystem, vackra och intakta originaldetaljer samt en enastående utsikt! Tre - fyra sovrum och två badrum samt modern och öppen planlösning.
Rum:  5 rum
Boarea:  110 m²
Biarea:  47 m²
Tomtarea:  411 m²
Skicka intresseanmälan
Centrala Veinge
En hyresfastighet som har alla möjligheter att utvecklas och väl fungerande idag med samtliga lägenheter uthyrda (kölista finns). Gedigen välbyggd fastighet belägen centralt i Veinge och nära den kommande järnvägsstationen.
Rum:  10 rum
Boarea:  574 m²
Tomtarea:  3 191 m²
Skicka intresseanmälan
Ängelholm
Med stort hållbarhetstänk har Karin Petterssons Arkitektbyrå tagit fram ett helt nytt koncept för hur man bygger hus som är välplanerade, stilfulla och samtidigt värnar om vår viktiga miljö. Med fokus på kvalité och hållbarhet kommer dessa vackra hus att uppföras på Ärrarps ängar med säljstart 2019.
Rum:  5 rum
Boarea:  140 m²
Tomtarea:  757 m²
Skicka intresseanmälan