Bjärehalvön
Herrgårdsliknande villa på naturskönt och fritt läge med havet och Kullaberg i blickfånget. Här erbjuds stora öppna ytor i ett trivsamt och elegant boende med många sovrum i en herrgårdsliknande miljö. En mycket unik villa med stor charm och karaktär som verkligen är något utöver det vanliga. Annex med kontorsmöjlighet!
Rum:  12 rum
Boarea:  321 m²
Biarea:  15 m²
Tomtarea:  3 306 m²
Skicka intresseanmälan
Stora Hult
Snart finns en unik möjlighet för dig som alltid drömt om ett hus vid havet. I Stora Hults strand, endast 100 m från havsbrynet, finns denna häpnadsväckande fastighet där nuvarande ägare har totalrenoverat boningshuset som idag har stilren och modern inredning med öppna och ljusa ytor. Från tomten går grusvägen ner till strandängarna och havet med vyer över Kullaberg och Skälderviken. Passa på, kontakta oss idag!
Rum:  5 rum
Boarea:  161 m²
Tomtarea:  989 m²
Skicka intresseanmälan
Havsbaden
Unik möjlighet att förvärva en fantastiskt charmig villa i underbara Havsbaden. Här bor ni i en välskött villa med badrocksavstånd till Skäldervikens fina sandstrand. Husets placering på tomten ger plats åt en stor härlig finplanera trädgård i sydvästläge med vacker stenläggning och växtlighet samt mysiga uteplatser.
Boarea:  160 m²
Biarea:  10 m²
Tomtarea:  1 099 m²
Skicka intresseanmälan
Villan
I sommar kommer denna välskötta trea med väldisponerade och fräscha ytor komma ut till försäljning. Lägenheten har nyligen fått helt ny och stor inglasad balkong som ger både större yta och bra ljusinsläpp. Här bor du på lugnt område med kort promenadavstånd till hela Ängelholms serviceutbud. Välkomna med ert intresse!
Rum och kök:  3 rum
Boarea:  79 m²
Skicka intresseanmälan
Skummeslövsstrand
Snygg, stilren villa byggd 2014 med väl genomtänkt planlösning som ger plats åt stora öppna sociala ytor samt tre sovrum. Takfönster och glaspartier skapar härliga ljusinsläpp och förbinder ute- och innemiljön. Vidbyggd carport med förråd samt mysig trädgård med flera stora härliga uteplatser i olika väderstreck.
Rum:  4 rum
Boarea:  155 m²
Biarea:  10 m²
Tomtarea:  987 m²
Skicka intresseanmälan
Centrala Veinge
En hyresfastighet som har alla möjligheter att utvecklas och väl fungerande idag med samtliga lägenheter uthyrda (kölista finns). Gedigen välbyggd fastighet belägen centralt i Veinge och nära den kommande järnvägsstationen.
Rum:  10 rum
Boarea:  574 m²
Tomtarea:  3 191 m²
Skicka intresseanmälan
Ängelholm
Med stort hållbarhetstänk har Karin Petterssons Arkitektbyrå tagit fram ett helt nytt koncept för hur man bygger hus som är välplanerade, stilfulla och samtidigt värnar om vår viktiga miljö. Med fokus på kvalité och hållbarhet kommer dessa vackra hus att uppföras på Ärrarps ängar med säljstart 2019.
Rum:  5 rum
Boarea:  140 m²
Tomtarea:  757 m²
Skicka intresseanmälan
På bra läge i Hemmeslöv, endast 600 m från hav och strand, finns denna ljusa villa med pool och terrassavdelning. Öppen planlösning på entréplan med öppen spis och stora sällskapsytor. Övre plan har tre rymliga sovrum och badrum. Fastigheten inrymmer även dubbelgarage, förråd och en inredd lägenhet om 50m². Välkomna!
Rum:  4 rum
Boarea:  170 m²
Biarea:  130 m²
Tomtarea:  1 165 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad centralt
Nu har vi äran att förmedla två fastigheter utöver det vanliga. Den påkostade inredningen med alla bekvämligheter gör husen nyckelfärdiga och kan tillfredsställa även den mest kräsne köparen. En kort promenad till allt i Båstad mitt och med en underbar utsikt gör detta till två unika fastigheter.
Rum:  14 rum
Boarea:  460 m²
Biarea:  36 m²
Tomtarea:  2 262 m²
Skicka intresseanmälan