Båstad
Rum:  6 rum
Boarea:  137 m²
Tomtarea:  1 000 m²
Skicka intresseanmälan
Med nära till det mesta bor man här på flexibelt läge med fina vyer, trädgård och stor uteplats i söderläge. Detta är det perfekta boendet för dig som värdesätter ett nytt boende till bra pris med närhet till båda härlig natur och bra kommunikationer, med både flyg- och tågkommunikationer från Ängelholm. Välkommen till ditt helt nya hem!
Rum:  4 rum
Boarea:  100 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad Centrum
Nu kan du få din egna oas i centrala Båstad! Välskött, välplanerat, renoverat boningshus fördelat på 5 r o k och har allt man kan önska. Mysig insynsskyddad väl tilltagen uteplats på trädgårdssidan. Carport och förråd. Välkomna att uppleva lugnet!
Rum:  5 rum
Boarea:  157 m²
Tomtarea:  365 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad
Magiskt penthouse med panoramautsikt på Kungsberget! Här bor du med overklig utsikt över hela Båstad, havet och Bjärehalvöns böljande siluett i väster. Våningen erbjuder internationell hög standard där hissen tar dig direkt in i lägenheten med öppna ljusa ytor, braskamin och en magisk terrass på 53 m².
Rum och kök:  4 rum
Boarea:  116 m²
Skicka intresseanmälan
Hallavara
Nu är den gamla skolan i Hallavara till salu, en gedigen pärla som med varsam hand förbättrats och bevarats. Här finns en ovanligt stor och härligt lummig trädgård med uteplatser och minimal insyn. Bostaden kan användas som en enhet, men är idag uppdelad i två - tre charmiga lägenheter. Ett ståtligt hem med karaktär & charm.
Rum:  12 rum
Boarea:  282 m²
Biarea:  124 m²
Tomtarea:  3 382 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad Centrum
På unikt läge mitt i Båstad ett stenkast ifrån tennis, hamn och strand finner ni detta ståtliga parhus. Boendet har genomgått en total renovering med moderna driftsystem, vackra och intakta originaldetaljer samt en enastående utsikt! Tre - fyra sovrum och två badrum samt modern och öppen planlösning.
Rum:  5 rum
Boarea:  110 m²
Biarea:  47 m²
Tomtarea:  411 m²
Skicka intresseanmälan
Ängelholm
Med stort hållbarhetstänk har Karin Petterssons Arkitektbyrå tagit fram ett helt nytt koncept för hur man bygger hus som är välplanerade, stilfulla och samtidigt värnar om vår viktiga miljö. Med fokus på kvalité och hållbarhet kommer dessa vackra hus att uppföras på Ärrarps ängar med säljstart 2019.
Rum:  5 rum
Boarea:  140 m²
Tomtarea:  757 m²
Skicka intresseanmälan