Förslöv
I höst kommer denna nyrenoverade 1 ½ plans villa med källare ut till försäljning. På lugnt och familjärt område i Förslöv på väl tilltagen och skyddad tomt finns denna stilfullt och modernt renoverade villa. Interiört har villan ljusa och nordiska materialval med öppna sällskapsytor, tre sovrum och två badrum. Välkomna med ert intresse!
Rum:  4 rum
Boarea:  107 m²
Biarea:  57 m²
Tomtarea:  1 108 m²
Skicka intresseanmälan
Ängelholm
Stilfull och luftig villa på riktigt trivsamt läge på hörntomt och endast en promenad från stans centrum. Arkitektritad souterrängvilla med två helkaklade badrum, stora sällskapsytor och social planlösning. Tidlösa materialval interiört och utemiljön har uppvärmd pool, jacuzzi och flera uteplatser i olika väderstreck. En villa som passar den stora familjen och även erbjuder ett rejält garage. Varmt välkomna ett riktigt hemtrevligt boende.
Rum:  6 rum
Boarea:  180 m²
Biarea:  64 m²
Tomtarea:  1 002 m²
Skicka intresseanmälan
Hallavara
Nu är den gamla skolan i Hallavara till salu, en gedigen pärla som med varsam hand förbättrats och bevarats. Här finns en ovanligt stor och härligt lummig trädgård med uteplatser och minimal insyn. Bostaden kan användas som en enhet, men är idag uppdelad i två - tre charmiga lägenheter. Ett ståtligt hem med karaktär & charm.
Rum:  12 rum
Boarea:  282 m²
Biarea:  124 m²
Tomtarea:  3 382 m²
Skicka intresseanmälan
Ausås
Till våren kommer en välhållen och väldigt trivsam 1 ½ plansvilla på familjevänligt och lugnt område ut till försäljning. Fräsch och inflyttningsklar med bra planlösning och plats för hela familjen. Genomgående väldigt välskött villa med två helkaklade badrum, uterum och tomt i söderläge. Garage. Välkomna med ert intresse redan idag!
Rum:  7 rum
Boarea:  158 m²
Tomtarea:  504 m²
Skicka intresseanmälan
Skälderviken
Inom kort presenterar vi en riktigt vacker villa på havsnära läge i Skälderviken. Läcker 2 ½-plansvilla där charmen från tidigt 1900-tal är väl bevarad med stuckaturer, vackra trägolv och inbjudande planlösning. Trevlig och lättskött trädgård med lusthus och stensatta gångar. Dubbelgarage. Välkomna med ert intresse!
Rum:  8 rum
Boarea:  140 m²
Tomtarea:  723 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad Centrum
På unikt läge mitt i Båstad ett stenkast ifrån tennis, hamn och strand finner ni detta ståtliga parhus. Boendet har genomgått en total renovering med moderna driftsystem, vackra och intakta originaldetaljer samt en enastående utsikt! Tre - fyra sovrum och två badrum samt modern och öppen planlösning.
Rum:  5 rum
Boarea:  110 m²
Biarea:  47 m²
Tomtarea:  411 m²
Skicka intresseanmälan
Ängelholm
Med stort hållbarhetstänk har Karin Petterssons Arkitektbyrå tagit fram ett helt nytt koncept för hur man bygger hus som är välplanerade, stilfulla och samtidigt värnar om vår viktiga miljö. Med fokus på kvalité och hållbarhet kommer dessa vackra hus att uppföras på Ärrarps ängar med säljstart 2019.
Rum:  5 rum
Boarea:  140 m²
Tomtarea:  757 m²
Skicka intresseanmälan