Torekov
Välkommen till denna generösa och nyrenoverade villan med kort promenadavstånd till både byn och stranden. Härlig barnvänlig och lättskött trädgårds tomt med flera uteplatser. Villan som har totalrenoverats i ljusa färger med vackra trägolv disponerar även en egen lägenhet i källarplan och ett separat gästhus, alla tre enheter med egna kök och badrum. Ett mycket attraktivt boende med möjlighet till generationsboende eller alternativt uthyrning. Välkomna på visning!
Rum:  8 rum
Boarea:  170 m²
Biarea:  10 m²
Tomtarea:  899 m²
Skicka intresseanmälan
Ranarp
Unikt tillfälle att förvärva en fantastisk Skånegård i Ranarpsstrand med magisk vidsträckt havsutsikt över Skälderviken. Gården består av en vacker traditionell huvudbyggnad med anor från 1880-tal om ca 130 kvm och två exklusivt ombyggda fastigheter om ca 300 kvm med stora sällskapsytor och inomhuspool. Utgång till generös stensatt terrass med ogenerat läge med vidunderlig havsutsikt i strålande sydvästläge. Fastigheten lämpar sig mycket väl till generationsboende med sina två separata hushåll och ytterligare 2 gästboende med tillhörande badrum. Idyllisk stor trädgårds tomt om totalt 6.777 kvm med fruktträd och vacker innergård med kullersten. Välkomna till denna fastighet med unikt läge och magisk havsutsikt!
Rum:  16 rum
Boarea:  311 m²
Biarea:  118 m²
Tomtarea:  6 777 m²
Skicka intresseanmälan
Riviera
Välkommen till denna härliga enplansvilla med Medelhavskänsla, belägen på helt insynsskyddad hörntomt några hundra meter från den milslånga sandstranden på Riviera i Båstad. Planlösningen är optimal med avskild gästdel och stora sällskapsytor samt ett underbart orangeri som förlänger sommaren...
Rum:  6 rum
Boarea:  169 m²
Biarea:  20 m²
Tomtarea:  906 m²
Skicka intresseanmälan
Med vidunderlig utsikt över Båstad, Laholmsbukten och åsen samt med böljande äppelfält och lantlig miljö i söder erbjuder vi nu ett av de populära parhusen på Lobovägen. Med centralt läge strax ovanför Båstad centrum njuter man här av stillhet, lugn och en utsikt utöver det vanliga med hamnen i blickfånget. Huset som byggts av MMB är välbyggt och rätt placerat med sol dag som kväll där man njuter av utsikten både inifrån samt från den underbara uteplatsen i söder.
Rum:  4 rum
Boarea:  128 m²
Biarea:  6 m²
Tomtarea:  412 m²
Skicka intresseanmälan
Centrala Båstad
På ypperligt läge, bara ett stenkast från Centercourten, Hotell Skansen, strand och hamn finner ni denna privata och lugnt belägna villa med separat gästhus, garage och havsvyer. Här bor man mitt i händelsernas centrum men på avskilt och lugnt läge med allt vad Båstad har att erbjuda precis utanför dörren.
Rum:  5 rum
Boarea:  134 m²
Tomtarea:  825 m²
Skicka intresseanmälan
Torekov Golfbanan
Prisvärt och bekvämt boende på trivsamma Bjäreterrassen! Här lever man gott med tennisbana och pool på området, en cykeltur tar dig till golfbana, salta bad, natur och kullerstensgatorna i Torekovs bykärna. Vacker utsikt över det skånska landskapet med havet och Kullaberg i fjärran. Praktiskt boende i 1 ½ plan med tre sovrum, två badrum och öppna ytor mellan kök, sällskapsrum och altan med egen liten trädgård i bra solläge. Här får man mycket boende för pengarna - varmt välkomna att kontakta oss!
Rum och kök:  4 rum
Boarea:  91 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad
Centralt läge på vackra Malen finns detta boende med fyra rum och kök. Sällsynt tillfälle för den som är i behov av lägenhet med flera sovrum, hörnläge på markplan med privat entré. Inbjudande planlösning med tre väl tilltagna sovrum, stort kök i vinkel med utgång till egen altan samt rymligt vardagsrum. Fin lägenhet i nybildad brf på centralt och smidigt läge nära hav, strand, service och kommunikationer.
Rum och kök:  4 rum
Boarea:  106 m²
Skicka intresseanmälan
Torekov
På unikt läge med panoramautsikt över Kattegatt och Hallands Väderö ligger denna häpnadsväckande villan i utkanten av Torekov. Bostaden som präglas av högsta kvalité är arkitektoniskt och modernt samtidigt som man får en känsla av värme och mycket karaktär som för tankarna till sekelskiftets fantastiska era. Välkommen till en villa med mycket känsla, magiskt ljusflöde och lättskött för dig som söker en extraordinär bostad i Torekov.
Rum:  5 rum
Boarea:  230 m²
Biarea:  55 m²
Tomtarea:  1 582 m²
Skicka intresseanmälan
Torekov
Möjlighet att förvärva ett unikt townhouse med utvecklingsmöjligheter i centrala Torekov. På bra läge med unik byggnadshöjd med otroliga utsikter över byn, Kattegatt och Hallands väderö kan du nu skapa din egna oas för ett smidigt och tillgängligt boende i Torekov.
Rum:  6 rum
Boarea:  140 m²
Biarea:  20 m²
Tomtarea:  308 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad Centralt
Unik fastighet mitt på anrika Agardhsgatan i Båstad. Fastigheten består ut av en fullt fungerande hyreshusenhet med 5 st lgh samt en exploateringsbar industrienhet där man enligt plan har tillstånd att bygga 1-plans boende. En unik tillfällighet att förvärva gamla Nyléns plåt och skapa sitt drömobjekt mitt i Båstad! Kontakta Djavad Kristensen för mer information samt personlig visning.
Boarea:  225 m²
Biarea:  50 m²
Tomtarea:  675 m²
Skicka intresseanmälan
Centrala Båstad
Romantisk och modern villa bland de gamla kvarteren strax ovanför strand, bad och hamn i Båstad. Här bor man på avundsvärt tyst och privat läge mitt i Båstads gamla bebyggelse. Huset har genomgått en totalrenovering och erbjuder tre badrum samt fyra toaletter, separat gästavdelning, garage samt öppna och fina ytor att umgås på. Trädgården, som är liten och pittoresk, nås enkelt via de fyra pardörrarna mot havet.
Rum:  6 rum
Boarea:  171 m²
Biarea:  38 m²
Tomtarea:  380 m²
Skicka intresseanmälan