Förslöv
På högt, familjevänligt och naturfint område i Förslöv ligger denna trevliga 1-plans villa med källare. Villan erbjuder tre sovrum på entréplan, nyrenoverat kök, badrum med badkar samt sällskapsrum. En trappa ner fås ingen källarkänsla utan högt i tak med öppet sällskapsrum, ett sovrum, badrum med bastu, stor tvättstuga och hobbyrum samt uppgång inifrån till garaget. Lättskött och trevlig trädgård med uteplats i söderläge. Välkomna med ert intresse!
Rum:  4 rum
Boarea:  110 m²
Biarea:  110 m²
Tomtarea:  700 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad centralt
På bekvämt läge i centrala Båstad utvecklas nu pensionatet Villa Falken till sju attraktiva lägenheter i en privat och exklusiv miljö. Säljstart 2020!
Rum och kök:  3 rum
Boarea:  76 m²
Skicka intresseanmälan
Hasslöv
På mycket strategiskt läge intill E6an och vid Hallandsåsens norra sluttning, ligger denna fastighet med ca 1000 m² stor lagerbyggnad i gott skick, två verkstäder och en vidbyggd lägenhet med vyer över den halländska slätten. En perfekt fastighet för dig som behöver lagerlokal, arbetsbostäder och/eller utrymme för verkstadstillbehör.
Tomtarea:  18 359 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad
Varmt välkomna till denna fantastiskt belägna lilla gård med helt enastående utsikt över Båstad, Laholmsbukten och Hallandsåsen. Villan är uppförd 2010 och erbjuder tre sovrum och rymliga sällskapsytor. På gården finns ett mindre stall med 2 boxar. Unikt läge som sällan kommer ut på marknaden!
Rum och kök:  6 rum
Boarea:  200 m²
Biarea:  75 m²
Tomtarea:  12 800 m²
Skicka intresseanmälan
Korröd
Välkomna till denna mycket välskötta familjevilla på lugn återvändsgata i centrala Båstad. Här bor man på centralt och ostört läge nära naturen och med härliga vyer.
Rum:  6 rum
Boarea:  141 m²
Tomtarea:  601 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad centralt
Längs med Båstads vackraste gata finner vi denna pärla som renoverats med varsam hand där man tagit hänsyn till estetik, tradition och hantverksdetaljer. Generös södertomt, vackra vyer samt separat och självförsörjande gästhus på den mysiga innergården skapar den perfekta oasen för ett centralt boende. Kontakta oss för mer information.
Rum:  5 rum
Boarea:  149 m²
Biarea:  36 m²
Tomtarea:  664 m²
Skicka intresseanmälan
Torekov
På första parkett finner du denna lättskötta 1-plansvilla i vinkel på formidabelt läge i underbara Torekov med Hallands Väderö och havet i blickfånget. Garage/uterum och uteplatser finns.
Rum:  5 rum
Boarea:  140 m²
Biarea:  10 m²
Tomtarea:  660 m²
Skicka intresseanmälan
Hemmeslövsstrand
På bra läge vid Hemmeslövsstrand, nära havet och badbryggan ligger detta charmiga 1-plans hus med ljus och öppen planlösning. Sex rum och kök samt uteplats i sydväst med sol hela kvällen.
Rum:  6 rum
Boarea:  137 m²
Tomtarea:  1 000 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad Centrum
Nu kan du få din egna oas i centrala Båstad! Välskött, välplanerat, renoverat boningshus fördelat på 5 r o k och har allt man kan önska. Mysig insynsskyddad väl tilltagen uteplats på trädgårdssidan. Carport och förråd. Välkomna att uppleva lugnet!
Rum:  5 rum
Boarea:  157 m²
Tomtarea:  365 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad
Magiskt penthouse med panoramautsikt på Kungsberget! Här bor du med overklig utsikt över hela Båstad, havet och Bjärehalvöns böljande siluett i väster. Våningen erbjuder internationell hög standard där hissen tar dig direkt in i lägenheten med öppna ljusa ytor, braskamin och en magisk terrass på 53 m².
Rum och kök:  4 rum
Boarea:  116 m²
Skicka intresseanmälan
Hallavara
Nu är den gamla skolan i Hallavara till salu, en gedigen pärla som med varsam hand förbättrats och bevarats. Här finns en ovanligt stor och härligt lummig trädgård med uteplatser och minimal insyn. Bostaden kan användas som en enhet, men är idag uppdelad i två - tre charmiga lägenheter. Ett ståtligt hem med karaktär & charm.
Rum:  12 rum
Boarea:  282 m²
Biarea:  124 m²
Tomtarea:  3 382 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad Centrum
På unikt läge mitt i Båstad ett stenkast ifrån tennis, hamn och strand finner ni detta ståtliga parhus. Boendet har genomgått en total renovering med moderna driftsystem, vackra och intakta originaldetaljer samt en enastående utsikt! Tre - fyra sovrum och två badrum samt modern och öppen planlösning.
Rum:  5 rum
Boarea:  110 m²
Biarea:  47 m²
Tomtarea:  411 m²
Skicka intresseanmälan
Ängelholm
Med stort hållbarhetstänk har Karin Petterssons Arkitektbyrå tagit fram ett helt nytt koncept för hur man bygger hus som är välplanerade, stilfulla och samtidigt värnar om vår viktiga miljö. Med fokus på kvalité och hållbarhet kommer dessa vackra hus att uppföras på Ärrarps ängar.
Rum:  5 rum
Boarea:  140 m²
Tomtarea:  757 m²
Skicka intresseanmälan