Köp

Oavsett om du är säljare eller spekulant är vår roll som fastighetsförmedlare att tillhandahålla service och engagemang i alla led. Vi hjälper gärna till att finna ert drömboende och vi förmedlar gärna vidare alla objekt som finns till salu på Bjäre.

Som köpare kan ni också få tillgång till objekt som ännu inte ligger ute till försäljning med hjälp av vår service ”Kommande objekt”. Har ni specifika krav på ert framtida boende eller andra frågor om hur vi arbetar så tveka inta att höra av er eller komma in på vårt kontor.

Sälj

Är det kanske dags för dig att byta boende? Antagligen har du många frågor och funderingar kring detta. Vi svarar gärna på dina frågor och hjälper dig att uppfylla dina drömmar gällande ditt boende.

Att få förtroendet att vara med vid vad som för många är deras livs största affär ser vi på Nadjafi & Kristensen som ett mycket ansvarsfullt uppdrag. Vi ställer alltid höga krav på oss själva och har affärsmannaskap engagemang, kvalité och service som våra ledord. Varje försäljningsuppdrag är unikt och kräver olika resurser. Genom vårt etablerade kontaktnät både i Sverige och utlandet har vi unika möjligheter att anpassa varje försäljning och objekt efter de förutsättningar och krav som finns.

 

En mälarfirma med helhetstänk

Vi på Nadjafi & Kristensen fastighetsförmedling erbjuder inte bara befintliga bostäder på marknaden, vi tillhandahåller även ett mycket stort utbud av både nyproduktion och hyresalternativ i regionen. Oavsett er situation så kan vi som mäklarfirma hjälpa till att hitta bostadsalternativ så att du tryggt och säkert kan ta strategiska beslut om försäljning, framtiden och nästa steg i livet.

Vi erbjuder en helhetstjänst och hjälper dig hela vägen så att ditt livspussel blir bekymmersfritt och enkelt.

Kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa dig utifrån dina förutsättningar!

Låt dig inspireras - kom in till oss så berättar vi mer om hur vi kan vara ert bollplank i både köp eller säljprocessen