Köp

Oavsett om du är säljare eller spekulant är vår roll som fastighetsförmedlare att tillhandahålla service och engagemang i alla led. Vi hjälper gärna till att finna ert drömboende och vi förmedlar gärna vidare alla objekt som finns till salu på Bjäre.

Som köpare kan ni också få tillgång till objekt som ännu inte ligger ute till försäljning med hjälp av vår service ”Kommande objekt”. Har ni specifika krav på ert framtida boende eller andra frågor om hur vi arbetar så tveka inta att höra av er eller komma in på vårt kontor.

Sälj

Är det kanske dags för dig att byta boende? Antagligen har du många frågor och funderingar kring detta. Vi svarar gärna på dina frågor och hjälper dig att uppfylla dina drömmar gällande ditt boende.

Att få förtroendet att vara med vid vad som för många är deras livs största affär ser vi på Nadjafi & Kristensen som ett mycket ansvarsfullt uppdrag. Vi ställer alltid höga krav på oss själva och har affärsmannaskap engagemang, kvalité och service som våra ledord. Varje försäljningsuppdrag är unikt och kräver olika resurser. Genom vårt etablerade kontaktnät både i Sverige och utlandet har vi unika möjligheter att anpassa varje försäljning och objekt efter de förutsättningar och krav som finns.

 

Besiktiga huset nu och betala när det blir sålt!

Vi på Nadjafi & Kristensen kan genom ett unikt samarbete med Enspecta erbjuda dig som säljer ditt hus en säljarbesiktning där du betalar först när huset är säljs. Att besiktiga huset innan försäljning skapar en trygg affär för både dig som säljare, dem potentiella kunderna och den slutgiltiga köparen. Detta leder till smidigare försäljningsprocess där man undviker överraskningar som drar ut på affären eller förhindrar en försäljning.

Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster NK TRYGG och NK TRYGG TOTAL.

Låt dig inspireras - kom in till oss så berättar vi mer om hur vi kan vara ert bollplank i både köp eller säljprocessen