Plommonvägen 24

Båstad, Båstad area

Ett boende för er som gillar modern design med lättskötta material, stora fönsterpartier, högt i tak och en liten nätt tomt.

Pris:  2 775 000 kr

Christine Widd

Reg.Fastighetsmäklare | Jur.kand

Ref.Nr:  CW03355 Rum:  3 rum Sovrum:  2 sovrum Boarea:  101 m² Tomtarea:  199 m²

Rumsbeskrivning: 

Entréplan –

Man kommer in i en välkomnande hall med klinkers på golvet. Härifrån blickar man in i vardagsrummet som har en fantastisk rymd med sin generösa takhöjd som verkligen är något alldeles extra. Här når man en trevlig balkong. Från hallen ligger till höger ett duschrum och till vänster når man det trevliga köket som även är öppet ut mot vardagsrummet. I köket finns en matplatsdel köksinredningen är vit med grå kakel.

Souterrängplan –

På det nedre planet finns en hall som leder till två generösa sovrum varav båda har utgång till den mysiga uteplatsen och trädgården. På detta plan finns även ett helkaklat badrum, tvättrum samt klädkammare.

I villan är det genomgående ljusa väggar och ekparkettgolv på det övre planet samt eklaminat på souterrängplanet.

Kök entréplan

Villan erbjuder ett just och luftigt kök med en trevlig matplatsdel, I köket finns spis, spisfläkt, diskmaskin, kyl och frys samt en inbyggd ugn i praktisk arbetshöjd

Duschrum entréplan

Här är det ljusa, kaklade väggar och en grå våtrumsmatta på golvet. Utrustat med tvättställ, dusch och toalett.

Badrum souterrängplan

På det nedre planet finns ett stort, helkaklat badrum med mörkt golv och ljusa väggar. Det är utrustat med dubbla handfat, toalett och badkar.

Tvättrum souterrängplan

Här finns ett rymligt tvättrum som är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, vask, städskåp och en värmepanna.

Byggnadstyp:  2 plan i souterräng
Byggnadsår:  2005
Uppvärmning:  Vattenburet system med frånluftsvärmepump. Radiatorer uppe och golvvärme nere.
Energideklaration:  Utförd
Fastighetsbet.:  Båstad 109:501
Övrigt:  - Fiber finns.
Grundläggning:  Betongplatta
Stomme:  Trä
Fasad:  Puts
Fönster:  3-glasfönster
Bjälklag:  Trä
Tak:  Papp
Driftkostnad:  25 700 kr/år
Uppvärmning:  14 000 kr/år
VA:  5 600 kr/år
Renhållning:  2 100 kr/år
Väg/samf.:  500 kr/år
Försäkrning:  3 500 kr/år
Beräknat antal pers:  2
Taxeringskod:  220
Taxeringsvärde:  1 942 000 kr
Summa pantbrev:  1 000 000 kr
Tomt:  Trädgårdstomt
Vatten/avlopp:  Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Servitut:  Gemensamhetsanläggning: Båstad Båstad GA:13, Gemensamhetsanläggning: Båstad Båstad GA:9
Kommunikation:  Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.
Allmänt:  Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.
Övrigt:  Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat Sveriges bästa bokhandel (utnämning 2012), en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och cykling för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité.