Lerbäckshult
Mysigt, renoverat hus i ett plan med naturen inpå knuten samt närhet till Västersjön & pool. Letar ni efter ett lugnt, trivsamt läge där ni samtidigt har förmånen att ha grannar i er omgivning? Nu finns möjligheten att förvärva detta renoverade charmiga lilla hus. Huset är fördelat på tre rum och kök varav två sovrum samt ett helt nytt badrum med tvättmöjlighet. Stor härligt tomt intill bokskogen, trädäck och gäststuga.
Rum:  3 rum
Boarea:  61 m²
Biarea:  8 m²
Tomtarea:  1 196 m²
Skicka intresseanmälan
Bjärehalvön
Läcker designvilla med fritt läge och utsikt över Kattegatt! Villan är byggd som ett passivhus och ligger avskilt med stor tomt, mittemellan Båstad och Torekov. De perfekta solgångarna över havet - de fångar du här varje kväll. Hagar, åkrar och skog som närmsta granne. Storslagen och villan bjuder på en spännande och annorlunda mix av materialval. När renodlad design möter Skånes vackra landskap blir resultatet slående. Mer idylliskt än så här blir det inte!
Rum:  6 rum
Boarea:  180 m²
Tomtarea:  5 608 m²
Skicka intresseanmälan
Torekov
Nu har vi nöjet att förmedla en väldigt välkänd och anrik fin verksamhet och bostad på bästa läge i Torekov. Nämligen konditori Parkis. Ett av Torekovs absolut mest mysiga konditori och café. Här kan du förverkliga din dröm att driva café eller kanske t o m restaurang. Finns även möjlighet att bygga om till bostad.
Rum:  6 rum
Boarea:  70 m²
Biarea:  148 m²
Tomtarea:  308 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad
Centralt läge på vackra Malen finns detta boende med fyra rum och kök. Sällsynt tillfälle för den som är i behov av lägenhet med flera sovrum, hörnläge på markplan med privat entré. Inbjudande planlösning med tre väl tilltagna sovrum, stort kök i vinkel med utgång till egen altan samt rymligt vardagsrum. Fin lägenhet i nybildad brf på centralt och smidigt läge nära hav, strand, service och kommunikationer. Välkomna med ert intresse.
Rum och kök:  4 rum
Boarea:  106 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad
Tilltalande 1-plans hus i vinkel på centralt läge med underbar vyer, vacker uppvuxen trädgård med stor terrass och uterum. Garage och förråd finns. Närhet till stranden, Drivans tennisanläggning, golfbanor, grundskola och gymnasier.
Boarea:  136 m²
Biarea:  10 m²
Tomtarea:  861 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad Centralt
Unik fastighet mitt på anrika Agardhsgatan i Båstad. Fastigheten består ut av en fullt fungerande hyreshusenhet med 5 st lgh samt en exploateringsbar industrienhet där man enligt plan har tillstånd att bygga 1-plans boende. En unik tillfällighet att förvärva gamla Nyléns plåt och skapa sitt drömobjekt mitt i Båstad! Kontakta Djavad Kristensen för mer information samt personlig visning.
Boarea:  225 m²
Biarea:  50 m²
Tomtarea:  675 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad centralt
Romantisk och modern villa bland de gamla kvarteren strax ovanför strand, bad och hamn i Båstad. Här bor man på avundsvärt tyst och privat läge mitt i Båstads gamla bebyggelse. Huset har genomgått en totalrenovering och erbjuder tre badrum samt fyra toaletter, separat gästavdelning, garage samt öppna och fina ytor att umgås på. Trädgården, som är liten och pittoresk, nås enkelt via de fyra pardörrarna mot havet.
Rum:  6 rum
Boarea:  171 m²
Biarea:  38 m²
Tomtarea:  380 m²
Skicka intresseanmälan
Blåkulla
Välkommen till en av Laholms mest spännande villor. Byggt på 70 talet men med en arkitekttonisk 50-tals känsla i modern tappning. Trevligt utkiksläge över Laholms böljande landskap /centralorten på återvändsgata.
Boarea:  167 m²
Biarea:  22 m²
Tomtarea:  811 m²
Skicka intresseanmälan