Med rötterna på Bjäre etablerade vi oss på vår lokala marknad efter ett antal år i utlandet och sex år i Öresundsregionen som fastighetsmäklare. Djavad Nadjafi Kristensen hörde där till en av de enskilt mest anlitade och välrenommerade fastighetsmäklarna. Med oss i bagaget har vi gedigen erfarenhet, stort kontaktnät samt en försäljningsteknik som arbetats in på andra marknader under åren. Modellen har finslipats och vi är idag en av Bjärehalvöns och Båstads ledande mäklarfirmor. 

Att köpa eller sälja sin bostad hör till de största affärerna man gör i sitt liv. Därför är det förstås viktigt att du trivs och känner dig trygg med ditt val av mäklare även i minsta detalj. Med stor erfarenhet och lokal kännedom skapar vi idag maximal nytta för både säljare och köpare på Bjäre med omnejd.

Vill du veta mer om hur vi på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling arbetar är ni välkomna att kontakta oss eller komma in på vårt kontor för ett förutsättningslöst möte. Vi finns på Köpmansgatan 96, mittemot anrika Café Continental.

Efter flera år på Öresunds marknaden med Malmö som utgångspunkt togs ett aktivt beslut att öppna upp på den underbara halvön där allt började. Ihärdigt arbete, strategiska beslut och spetskompetens inom områden som nyproduktion, markförädlingsprocesser och projekteringar hjälpte Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling att inom några få år i stort sett bli marknadsledande i Båstad och på Bjäre. Något vi är mycket stolta och tacksamma förVåra ledord, som har varit med oss från starten, är affärsmannaskap, engagemang och personlig service. Vi arbetar på ett affärsmannamässigt korrekt sätt i alla led där kunden alltid kommer först. Beslut rörande fastigheter kräver bra underlag. Vi ser till att med engagemang och personlig service möta våra kunder, säljare som köpare.

 

Idag är NKFAST den i särklass största aktören på Bjärehalvöns exklusiva fastighetsmarknad med Båstad och Torekov som primära marknader. Nadjafi & Kristensen har slagit flera prisrekord och uppmärksammats med utmärkelser. 2015 mottog vi Erik Paulssons stipendiet som Årets Entreprenör på Bjäre och 2017 mottog vi ett diplom som ett av Sveriges 641 superföretag av Veckans Affärer, vilket vi är mycket tacksamma över. Det är en resa som har planerats noga, blöts och stöts på vägen och som inte vore möjlig om det inte vore för det underbara engagemang och den kompetens som alla våra medarbetare besitter. Nöjda kunder från avslutade affärer är våra bästa ambassadörer och det är vi som mest stolta och glada över.

Vi har nu även öppnat kontor i Ängelholm, där vi är säkra på att kunna skapa skillnad för kunder som väljer fastighetsmäklare. Det är med stor entusiasm och glädje vi tagit oss över åsen till Ängelholm där resan fortsätter...

Vestibulum id ligula porta felis euismod semper.