Torekov centralt
Lättskött, praktiskt boende och smakfullt inrett som ger en stor trivselkänsla du kommer bara att längta efter att få komma hem. Här har du möjlighet att bo med ett par "tofflors" avstånd, ta dig till Torekovs mest populära brygga och ta dig ett dopp, sommar som vinter.
Rum:  3 rum
Boarea:  60 m²
Tomtarea:  64 m²
Skicka intresseanmälan
Ranviksterrassen
Högt belägen välrenoverad villa i två plan med vidunderlig utsikt där man beskådar årstidernas olika skepnader över Båstad, Hallandsåsen och havet. Lättskött och fräscht boende med gott om plats för socialt umgänge och en alldeles lagom trädgård med härliga uteplatser som förlängs av en stor gröning framför huset.
Rum:  6 rum
Boarea:  173 m²
Biarea:  60 m²
Tomtarea:  600 m²
Skicka intresseanmälan
Centrala Veinge
Bekväm villa i ett plan med fristående garage/förråd/hobbyrum. Veinge har bra pendelavstånd till Halmstad samt en planerad tågstation inom en nära framtid.
Rum:  5 rum
Boarea:  143 m²
Biarea:  51 m²
Tomtarea:  859 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad
Fantastiskt välskött villa med tre-fyra sovrum, två vardagsrum och välplanerat arbetskök med matplats. Huset har bebotts och vårdats väl av samma familj sedan byggåret och uppdaterats genom åren. Tomten vetter mot grönområde och lekplats för barnen och ligger skyddat från trafik. Gångavstånd till Båstad centrum och havet!
Rum:  6 rum
Boarea:  176 m²
Biarea:  12 m²
Tomtarea:  708 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad centralt
Parhus på ypperligt läge i Båstad centrum - nära till allt men lugnt och ostört!
Rum:  5 rum
Boarea:  135 m²
Tomtarea:  338 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad centralt
Nu har vi äran att förmedla två fastigheter utöver det vanliga. Den påkostade inredningen med alla bekvämligheter gör husen nyckelfärdiga och kan tillfredsställa även den mest kräsne köparen. En kort promenad till allt i Båstad mitt och med en underbar utsikt gör detta till två unika fastigheter.
Rum:  14 rum
Boarea:  460 m²
Biarea:  36 m²
Tomtarea:  2 262 m²
Skicka intresseanmälan
Hemmeslövsstrand
Fritidshus i gott skick på härlig tomt i sydväst med separat gästdel inredd med pentry och duschrum. Bekvämt läge på strandsidan om Kustvägen med bara ca 250 m till fin sandstrand - och 15 minuter på cykel till Båstad centrum!
Rum:  3 rum
Boarea:  84 m²
Tomtarea:  1 221 m²
Skicka intresseanmälan
Torekov centralt
Underbar enplansvilla på bra läge i Torekov med känsla för arkitektur & design. Soldränkt sydvästtomt med uteplats i skyddat läge samt egen takterrass med vacker vy över kyrkan, havet och Hallands Väderö. Här bor man bekvämt på lagom avstånd till byn samt intill gröning och naturområde. Välkomna!
Rum:  4 rum
Boarea:  141 m²
Tomtarea:  1 045 m²
Skicka intresseanmälan
Förslöv
Pärla anno 1923 som sedan 2007 successivt renoverats upp. Inredd källarlägenhet om 78 kvm med pentry, duschrum och tvättmöjligheter. Svårslagen trädgård i lummig anda som gränsar till Vadebäcken, skog och promenadstråk. På privat läge, men ändå centralt. Kontakta oss för mer information.
Rum:  5 rum
Boarea:  160 m²
Biarea:  90 m²
Tomtarea:  2 611 m²
Skicka intresseanmälan
Hemmeslöv
Att bo i naturskönt läge, badrocksavstånd till Sveriges längsta sandstrand och ca.30 minuters promenad till sommar metropolen BÅSTADS hamn och centrum, det kallar vi livskvalité. Bostaden har det mesta man kan önska sig i bokomfort, lagom stort att sköta om man reser mycket eller kanske om bor på annan ort.
Rum:  4 rum
Boarea:  85 m²
Biarea:  15 m²
Tomtarea:  600 m²
Skicka intresseanmälan
Hemmeslövsstrand
1-plansvilla på eftertraktat läge på havssidan i Hemmeslöv med behagligt avstånd till både hav, service och nya tågstationen. Stor insynsskyddad trädgård i söderläge. Kontakta oss för mer information.
Rum:  6 rum
Boarea:  170 m²
Biarea:  12 m²
Tomtarea:  1 200 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad Väster
Välkomna till en prunkande oas med insynsskyddad och romantisk trädgård där Rododendron och Magnolia växlar av varandra kring den södervända trädgården med egen "loggia". Villan har vackra plankgolv, fräscha men uppdateringsklara ytskikt samt kök och bad. Ett charmigt hem med känsla på väster.
Rum:  6 rum
Boarea:  148 m²
Tomtarea:  627 m²
Skicka intresseanmälan