Båstad/Bjäre
Underbar gård på högt läge vid Båstad GK. Ett trevligt lantställe med den rätta känslan som även erbjuder pool, stort gästhus och storslagen utsikt över Skälderviken och Kullen. Ett hem med charm och karaktär för såväl sommar som vinterboende.
Rum:  6 rum
Boarea:  60 m²
Tomtarea:  6 411 m²
Skicka intresseanmälan
Östra Karup
Charmigt hus med gäststuga. Fastigheten erbjuder en närhet till naturen och fantastik utsikt över Bjäre. Närhet till skola, dagis, affärer och allmänna kommunikationer men ändå med avskildhet och känsla av ro. Bra läge för den som pendlar, med tågstation och till motorvägen E 6:an inom några minuters avstånd.
Rum:  7 rum
Boarea:  190 m²
Tomtarea:  1 662 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad Väster
På hörntomt i västra Båstad finner ni denna hemtrevliga villa med stor trädgård i bästa solläge. Bostaden erbjuder många bra ytor som ger möjlighet till förändring efter det egna behovet. Här bor man ett stenkast från Strandpromenaden och vattnet samt en kort promenad från byn!
Rum:  6 rum
Boarea:  162 m²
Tomtarea:  730 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad/Dala
I natursköna Dala intill Sinarpsdalen i söder ligger denna trivsamma souterrängvilla i mycket gott skick med två separata lägenheter på stor och lummig trädgårdstomt. Här erbjuds möjlighet att förvärva ett boende som har stor potential och möjlighet till bra hyresintäkter.
Rum:  6 rum
Boarea:  135 m²
Biarea:  20 m²
Tomtarea:  1 067 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad Centrum
Trivsamt 1½-plans parhus på eftersökt och centralt läge mitt i Båstad med närhet till allt vad Båstad har att erbjuda. Fastigheten har en stor stenlagd uteplats där man kan njuta av sol hela dagen och har en egen pool. Ett praktiskt och lättskött boende med 3 sovrum och två badrum.
Boarea:  132 m²
Tomtarea:  246 m²
Skicka intresseanmälan
Bjärehalvön
På avskilt läge mitt på Bjärehalvön ligger detta paradis med fantastisk utsikt över Hallandsåsens sydsluttning och Kullahalvön. Med två parallella huskroppar lämpar sig detta utmärkt till såväl generationsboende som till den stora familjen. Här finner man ro och njuter av vacker loggia med vackert poolområde intill.
Rum:  9 rum
Boarea:  315 m²
Tomtarea:  4 293 m²
Skicka intresseanmälan
Bjärehalvön
Mittemellan Båstad och Torekov finns denna charmiga fastighet från början av 1900-talet på ostört läge med privat väg. Lusthus, lummig trädgård och stort trädäck i söderläge. Lämpar sig ypperligt som både fritids- och permanentbostad.
Rum:  7 rum
Boarea:  221 m²
Biarea:  27 m²
Tomtarea:  2 968 m²
Skicka intresseanmälan