Båstad centralt
Hyresfastighet i centrala Båstad med tre bostäder och två lokaler på bästa läge med närhet till hav och strand. Tillfälle att förvärva ditt drömboende med gamla anor och med plats för den stora familjen samt släkt och vänner. Södertomten på baksidan bildar en pittoresk oas som för en tillbaka i tiden där lugnet råder.
Rum:  12 rum
Boarea:  290 m²
Biarea:  160 m²
Tomtarea:  1 492 m²
Skicka intresseanmälan
Bjärehalvön
Fyrlängad skånegård uppdelat med 6 st fullutrustade lägenheter samt ett stort garage/förråd som även kan används som t ex festlokal/utställning. Välskött trädgård som får tankarna till de närbelägna golfbanorna. Uppvärmd utomhuspool och uteplats i söderläge. Varmt välkommen hit till en garanterad upplevelse.
Rum:  14 rum
Boarea:  560 m²
Biarea:  237 m²
Tomtarea:  3 224 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad Centrum
Fantastisk villa med underbara vyer över Båstad och Laholmsbukten. Ett hus för hela familjen, mitt i Båstad på lugnt läge. Här njuter man av avskildhet med centralt läge mitt i byn. Bra planlösning samt gott om utrymme och eget garage med direkt access till huset. Varmt välkomna!
Rum:  6 rum
Boarea:  180 m²
Biarea:  72 m²
Tomtarea:  737 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad/Dala
I natursköna Dala intill Sinarpsdalen i söder ligger denna trivsamma souterrängvilla i mycket gott skick med två separata lägenheter på stor och lummig trädgårdstomt. Här erbjuds möjlighet att förvärva ett boende som har stor potential och möjlighet till bra hyresintäkter.
Rum:  6 rum
Boarea:  135 m²
Biarea:  20 m²
Tomtarea:  1 067 m²
Skicka intresseanmälan
Bjärehalvön
På avskilt läge mitt på Bjärehalvön ligger detta paradis med fantastisk utsikt över Hallandsåsens sydsluttning och Kullahalvön. Med två parallella huskroppar lämpar sig detta utmärkt till såväl generationsboende som till den stora familjen. Här finner man ro och njuter av vacker loggia med vackert poolområde intill.
Rum:  9 rum
Boarea:  315 m²
Tomtarea:  4 293 m²
Skicka intresseanmälan