Veinge
Mitt i Veinge finner ni denna klassiska och praktfulla villa från 50-talet mycket känsla och underbar atmosfär. Huset erbjuder det mesta man kan önska med en stor välkomnande hall, fyra sovrum och stora öppna sällskapsytor att umgås på. Varmt välkommen på visning!
Rum:  6 rum
Boarea:  151 m²
Biarea:  70 m²
Tomtarea:  2 311 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad Väster
Välkomna till en prunkande oas med insynsskyddad och romantisk trädgård där Rododendron och Magnolia växlar av varandra kring den södervända trädgården med egen "loggia". Villan har vackra plankgolv, fräscha men uppdateringsklara ytskikt samt kök och bad. Ett charmigt hem med känsla på väster.
Rum:  6 rum
Boarea:  148 m²
Tomtarea:  627 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad
Nu har ni äntligen möjligheten att äga den perfekta familjevillan! Smakfullt renoverad med bevarad känsla är detta ett underbart hem att trivas i. Närheten till allt Båstad har att erbjuda och med sin fantastiska utsikt gör detta till en unik fastighet. Välkomna hem!
Rum:  5 rum
Boarea:  175 m²
Biarea:  20 m²
Tomtarea:  665 m²
Skicka intresseanmälan
Torekov Golfbanan
Fantastiskt välskött villa på fin trädgårdstomt med havsutsikt bara några meter från Torekovs GK. Trädgården har flera uteplatser i söder/väster och bostaden är ljus och luftig med panoramautsikt från övre plan. Två platser i förturskön till TGK ingår!
Rum:  5 rum
Boarea:  140 m²
Biarea:  17 m²
Tomtarea:  706 m²
Skicka intresseanmälan
Vejbystrand
Härligt fritidshus i mycket gott skick med tre sovrum, stort allrum med öppen spis på solig tomt bara 800 m från fin sandstrand. Möjlighet att bygga mer på tomten - byggyta upp till 200m² i ett plan.
Rum:  4 rum
Boarea:  64 m²
Biarea:  6 m²
Tomtarea:  791 m²
Skicka intresseanmälan
Torekov
Underbar enplansvilla på bra läge i Torekov med känsla för arkitektur & design. Soldränkt sydvästtomt med uteplats i skyddat läge samt egen takterrass med vacker vy över kyrkan, havet och Hallands Väderö. Här bor man bekvämt på lagom avstånd till byn samt intill gröning och naturområde. Välkomna!
Rum:  4 rum
Boarea:  141 m²
Tomtarea:  1 045 m²
Skicka intresseanmälan
Torekov
Lättskött, praktiskt boende och smakfullt inrett som ger en stor trivselkänsla du kommer bara att längta efter att få komma hem. Här har du möjlighet att bo med ett par "tofflors" avstånd, ta dig till Torekovs mest populära brygga och ta dig ett dopp, sommar som vinter.
Rum:  3 rum
Boarea:  60 m²
Tomtarea:  64 m²
Skicka intresseanmälan