Hemmeslöv
Att bo i naturskönt läge, badrocksavstånd till Sveriges längsta sandstrand och ca.30 minuters promenad till sommar metropolen BÅSTADS hamn och centrum, det kallar vi livskvalité. Bostaden har det mesta man kan önska sig i bokomfort, lagom stort att sköta om man reser mycket eller kanske om bor på annan ort.
Rum:  4 rum
Boarea:  80 m²
Biarea:  15 m²
Tomtarea:  600 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad
Välbeläget radhus med tre sovrum, härliga sällskapsytor och en liten lättskött tomt i söderläge! Här bor man bekymmersfritt nära naturen med promenadavstånd till Båstad centrum.
Rum:  4 rum
Boarea:  98 m²
Biarea:  26 m²
Tomtarea:  199 m²
Skicka intresseanmälan
Hemmeslövsstrand
1-plansvilla på eftertraktat läge på havssidan i Hemmeslöv med behagligt avstånd till både hav, service och nya tågstationen. Stor insynsskyddad trädgård i söderläge. Kontakta oss för mer information.
Rum:  6 rum
Boarea:  170 m²
Biarea:  12 m²
Tomtarea:  1 200 m²
Skicka intresseanmälan
Centrala Båstad
Parhus på ypperligt läge i Båstad centrum - nära till allt men lugnt och ostört!
Rum:  5 rum
Boarea:  135 m²
Tomtarea:  338 m²
Skicka intresseanmälan
Torekov
Underbar enplansvilla på bra läge i Torekov med känsla för arkitektur & design. Soldränkt sydvästtomt med uteplats i skyddat läge samt egen takterrass med vacker vy över kyrkan, havet och Hallands Väderö. Här bor man bekvämt på lagom avstånd till byn samt intill gröning och naturområde. Välkomna!
Rum:  4 rum
Boarea:  141 m²
Tomtarea:  1 045 m²
Skicka intresseanmälan
Torekov
Lättskött, praktiskt boende och smakfullt inrett som ger en stor trivselkänsla du kommer bara att längta efter att få komma hem. Här har du möjlighet att bo med ett par "tofflors" avstånd, ta dig till Torekovs mest populära brygga och ta dig ett dopp, sommar som vinter.
Rum:  3 rum
Boarea:  60 m²
Tomtarea:  64 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad Väster
Välkomna till en prunkande oas med insynsskyddad och romantisk trädgård där Rododendron och Magnolia växlar av varandra kring den södervända trädgården med egen "loggia". Villan har vackra plankgolv, fräscha men uppdateringsklara ytskikt samt kök och bad. Ett charmigt hem med känsla på väster.
Rum:  6 rum
Boarea:  148 m²
Tomtarea:  627 m²
Skicka intresseanmälan
Skummeslövsstrand
Här bor man ett stenkast från havet i ett prydligt hus med stor trädgård. Villan har renoverats från 2006 och framåt och besitter härliga uteplatser med sol hela dagen. Kontakta oss för mer information.
Rum:  5 rum
Boarea:  126 m²
Tomtarea:  1 269 m²
Skicka intresseanmälan