Med rötterna på Bjäre etablerade vi oss på vår lokala marknad efter ett antal år i utlandet och sex år i Öresundsregionen som fastighetsmäklare. Med oss i bagaget hade vi gedigen erfarenhet, stort kontaktnät
samt en försäljningsteknik som arbetats in under åren.

Modellen har finslipats och vi är idag Bjärehalvöns och Båstads ledande mäklarfirma.

Att köpa eller sälja sin bostad hör till de största affärerna man gör i sitt liv. Därför är det förstås viktigt att du trivs och känner dig trygg med ditt val av mäklare även i minsta detalj. Med stor erfarenhet och lokal kännedom skapar vi idag maximal nytta för både säljare och köpare på Bjäre med omnejd.

Vill du veta mer om hur vi på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling arbetar är ni välkomna att kontakta oss eller komma in på vårt kontor för ett förutsättningslöst möte. Vi finns på Köpmansgatan 96, mittemot anrika Café Continental.

Vi är ett modernt företag med affärsmannamässiga värderingar där kunden alltid sätts i centrum - Välkomna till er ledande mäklarfirma på Bjäre.

Vi är idag ett sammansvetsat gäng på åtta personer (sex i bild) som alltid finns till hands för våra kunder. Välkomna in till oss så berättar vi mer om hur vi arbetar och delar gärna med oss av vår erfarenhet.

2015 mottog vi Erik Paulssons Stipendiet som Årets Entreprenör på Bjäre och 2017 mottog vi diplom som ett av Sveriges 641 superföretag enligt Veckans Affärer vilket vi är mycket stolta över.

Det har nu gått sju år sedan starten och jag kan inte mer än ödmjukt bocka mig och tacka alla för det stöd vi mottagit. Våra kunder är vår drivkraft och min personal mitt hjärta. Tack alla! -Djavad Nadjafi Kristensen